20 jaar Branddoctors | Feest in Singer Laren

Feestje!

Why

2021 staat in het teken van ons 20 jarig bestaan. Branddoctors, opgericht door Susanne Swinkels en Emilie Hubert met de overtuiging om merken beter te maken door de consument centraal te stellen. Dat laatste is nog steeds onze drijfveer om elke dag aan de slag te gaan met prachtige mensen en merken vanuit verschillende branches en disciplines. Al 20 jaar lang. Dat vraagt dus om een feestje!

How

Natuurlijk wil jij onderdeel zijn van onze verjaardag. Je bent immers een van de redenen dat we twintig zijn geworden. Daarom hebben we een unieke beleving gevonden die we graag met jou +1 willen delen.

What

Een bijzondere avond in een bijzondere omgeving: een avondopenstelling van de tentoonstelling ‘De ontdekking van het heden’ op woensdagavond 6 oktober aanstaande in het Singer Laren.

Een unieke tentoonstelling en een uniek verhaal

Wat is het lang geleden dat we elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje, in 3D konden spreken! In de door Piet Oudolf ontworpen tuin is er ruimte genoeg om vakgenoten te ontmoeten en bij te praten. Mike Janssen, managing partner van Branddoctors legt met de welkomstlezing ‘Een modernistische kijk op merken’ uit waarom we juist hier ons feestje geven. Daarna geeft hij de microfoon aan Jan Rudolph de Lorm, museumdirecteur, kunsthistoricus en verhalenverteller. Hij geeft ons inzicht achter de modernistische meesterwerken van onder andere Picasso, Dalí, Mondriaan, Miró en Van Dongen. Nog nooit eerder vertoond in Nederland.

Wat kunnen we vandaag de dag leren van de ontwikkelingen uit 1900?

De 20ste eeuw is een tijd van stroomversnellingen. De ontwikkelingen op technologisch, politiek en wetenschappelijk gebied volgen elkaar snel op en de groeiende industrialisering en de verstedelijking is niet te stoppen. En de kunst was er getuige van. De ontdekking van het heden vertelt over de ontwikkelingen die rond 1900 zijn ingezet en nog steeds onze wereld kleuren. Het was een tijd van groots dromen, een tijd waarin kunstenaars protesteerden tegen de gevestigde orde. Er zijn genoeg parallellen te trekken met het hier en nu.

Je zult daarna de tentoonstelling met totaal andere ogen bekijken en ervaren.
En raak je niet uitgepraat over de bijzondere kunstwerken, of wil je gewoon nog even napraten over ons mooie vak? Dan drink je nog een drankje met ons om de avond energiek en geïnspireerd af te sluiten.

Nieuwsgierig? Geef je snel op via onderstaand formulier. Omdat we een maximaal aantal bezoekers mogen ontvangen hoor je zo snel mogelijk of je erbij kan zijn.

Tot 6 oktober!

 

Beeldcredits: Constantin Brancusi, Portrait d’úne Femme, ca 1918, JK Art Foundation, Singer Laren