loading

Hoera! Het MakerLab komt in het Nederlands Openluchtmuseum

Het is regelmatig in het nieuws dat ambachtelijke kennis dreigt te verdwijnen. Met het MakerLab wil het Nederlands Openluchtmuseum de bezoeker de waarde van ambachtelijke vaardigheden voor de maakindustrie van de toekomst laten ervaren door zelf aan de slag te gaan.

2 manieren om organisatieverandering te versnellen met Lean Start-up

Reorganisatie is uit, continu leren en de organisatie aanpassen aan de veranderende markt is in. Traditionele veranderprogramma’s kosten veel tijd en leiden vaak niet tot het gewenste resultaat. Het inzetten van innovatiemethodieken zoals bijvoorbeeld het experimenterend leren uit Lean Startup is een goed alternatief.

Experimenteren in de zorg

Keer op keer blijkt dat het lastig is om innovaties en veranderingen in de zorg te realiseren. Ook al kan een innovatie enorm bijdragen aan het verbeteren van patiëntervaring, outcome en efficiëntie, wil dat niet zeggen dat het zo maar is gerealiseerd.

Een sterk merk als wapen op de arbeidsmarkt

Grote valkuil bij Employer Branding is, dat je vanuit HR probeert iets uit te stralen als werkgeversmerk, wat heel relevant is voor potentiële medewerkers, maar wat je in de praktijk niet waar kunt maken

1 2 3 12