loading

Vacature: Healthcare Strateeg

Wij zijn op zoek naar een healthcare strateeg voor de uitbreiding van ons team. Iemand die ons team én het bureau verder helpt. Die ons helpt bij het uitbouwen van ons ‘thought leadership’ op het gebied van patiëntgerichte strategieën en de organisatie daarvan.

Vacature: Stagiair Product Design

Zoek je een uitdagende stage en krijg je energie van het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe digitale concepten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Grip houden op veranderingen in jouw branche

In onze trendvisie kijken we altijd een jaar vooruit: we hebben het niet over de trends van 2018 (die zie je immers snel genoeg om je heen verschijnen) maar over welke ontwikkelingen ons in 2019 en verder te wachten staan. Zo willen we onze klanten inzicht bieden in de relevante veranderingen binnen hun branche, zodat […]

Trends 2019: Exuberant release

Tijdens de recente Olympische Spelen in Pyeongchang leek de politieke wereld ruim 2 weken stil te staan, geen machtsspel tussen Noord Korea en de Verenigde Staten, geen Russische provocaties, zelfs in Syrië en Turkije leek het allemaal wat rustiger dan voorheen. Een tijdelijk machtsvacuüm of een broodnodige behoefte aan ontspanning?

1 2 3 6