Alles om je heen gaat snel, je hebt geen tijd te verliezen. Hoe zorg je ervoor dat de drang naar actie niet ten koste gaat van de kwaliteit? Hoe zorg je ervoor dat die nieuwe service straks echt het verschil maakt voor klanten?

Veel organisaties zijn agile gaan werken om dit te bereiken, maar dit levert nog onvoldoende resultaat op. De creativiteit van de nieuwe ideeën is beperkt, de klant wordt nog steeds onvoldoende betrokken en de nieuwe initiatieven die ontstaan zijn relatief klein.

Branddoctors geeft (agile) teams een kickstart in het ontwikkelen van nieuwe services en producten.We bewaken de klantrelevantie, brengen scherpte in de strategie en creatieve rijkdom in ideation.

Dat doen we door:

Toevoegen van agile experts aan jouw teams voor een aantal sprints. Een creatief, onderzoeker, strateeg of combinatie versnelt en verdiept je projecten direct. Branddoctors zijn getraind en ervaren met diverse agile methodieken. En via onze eigen ‘Consuminded’ community zit de klant ook direct aan tafel.

We werken op basis van Design Thinking. Agile werken wordt versterkt met het gedachtengoed van Design Thinking. Gericht op het scherp krijgen van het probleem, inzicht in klantbehoeften en zoeken naar een Product-Market fit. Bekijk onze ‘Rotterdam Make it happen‘ case

Toevoegen van Lean Startup aan Agile werken. Waar marketeers nog veel leunen op traditioneel marktonderzoek, gaan wij verder door toevoegen van experimenting om concepten te valideren en aan te scherpen. Hierin werken we samen met bijv. Firmhouse.

We trainen je in agile marketing. Onze workshops zijn tegelijk ook trainingen. Want hoe meer je (uiteindelijk) zelf kunt doen, hoe groter je slagkracht. Kennisoverdracht stimuleert ons elk jaar te innoveren. En dat vergroot onze waarde. Win-win dus.

Branddoctors vergroot de kans op succes in de markt.
We werken snel en doelgericht. In jouw ritme.

Meer weten?

Bel met Heidi Wielens, Claire de Nerée tot Babberich of Gijsbert Croes

Gepubliceerd op
20 september 2017

Lees verder

Auteur
StuurluiDevelopment