Branddoctors 20 jaar. Join the ride

Ik ga op reis en ik neem mee….we kennen allemaal het vakantiespelletje wel. Je antwoordt dan bijvoorbeeld ‘een koffer. De volgende borduurt daar weer op door met ik ga op vakantie en neem mee, een koffer en een zonnebril. De volgende gaat daar weer op verder en voegt aan de koffer en de zonnebril een luchtbed toe, zo gaat het verder en groeit de lijst van ‘dingen’ die je met je meeneemt.  

Zo is het ook met 20 jaar Branddoctors, vanaf het moment van oprichting tot nu hebben we in 20 jaar collega’servaringen, klanten, vrienden, objecten, panden, verhalen en wat al niet meer verzameld. Als een bonte stoet zit deze verzameling in onze hoofden. Soms valt er eentje uit je gedachten, die door een verhaal of beleving plotseling weer in alle hevigheid getriggerd wordt. Soms komt er een nieuwe herinnering bij die je beeld van Branddoctors een nieuwe glans geeftHet verschilt sterk wanneer jouw route die van Branddoctors heeft gekruist, is het contact tussen jou en ons nog vers of ga je al heel lang terug. Een ding is zeker we hebben even of langdurig samen gereisd of we zijn nog steeds samen op pad! 

We zijn trots op wat we bereikt hebben in 20 jaar Branddoctors en dat vieren we!

Op Route 20 kijken we terug, maar ook vooruit. De inkleuring van de route wordt mede bepaald door jou en daarom willen we je uitnodigen om jouw herinnering, jouw anekdote, jouw verbinding, jouw verhaal, jouw wens met ons te delen, zodat we met elkaar Route 20 in geuren en kleuren in kaart kunnen brengen en beleven. We zien jouw bijdrage graag terug op dit digitale prikbord. We hopen nog vele jaren samen te reizen. Ik ga op reis en ik neem mee: ontelbare herinneringen en wensen voor de toekomst. 

Branddoctors Route 20join the ride! 

 

Gepubliceerd op
26 maart 2021

Lees verder

Auteur
Lisette van Elst