Branddoctors sluit zich aan bij Only creative entrepreneurs

Branddoctors sluit zich aan bij Only creative entrepreneurs

De uitdagingen van onze klanten zijn groot. Dat vraagt om samenwerking tussen verschillende strategische en creatieve disciplines om duurzame oplossingen te realiseren. Branddoctors sluit zich daarom per 1 januari 2023 aan bij Only creative entrepreneurs. Hiermee kan Branddoctors haar strategische focus versterken en tegelijk klanten verder helpen met het realiseren van hun strategie.

Purpose, cultuur en strategie

Branddoctors is in 2001 opgericht omdat marketing volgens de oprichters, Suzanne Swinkels en Emilie Huber, anders moest. Het motto van toen: ‘Meer waarde toevoegen aan het leven van klanten’ is nog steeds actueel, al is de scope verbreed van klanten naar medewerkers, partners en de maatschappij.

Ook de vragen van onze opdrachtgevers zijn over de jaren heen breder geworden dan pure klantvraagstukken: klantwaarde realiseren kan niet zonder een organisatie die waardevol werk biedt aan gemotiveerde medewerkers, en economische waardecreatie kan niet meer zonder een visie op maatschappelijke betekenis.

Branddoctors heeft zich in die context ontwikkeld tot een bureau dat strategie, cultuur en purpose vanuit een sterk merk met elkaar verbindt, voor een brede klantenkring, van MKB tot corporate, bedrijven en non-profit organisaties, zowel B2C als B2B

Only versterkt onze executiekracht

Onze klanten vragen ons vaak ook een rol te spelen in de executie van hun strategie. Want scherpe strategie kan niet zonder sterke executie. Door aan te sluiten bij het Only collectief kan Branddoctors focus houden op de strategie, én klanten vanuit het Only collectief verder helpen de executie naadloos aan te laten sluiten. Best of both worlds dus.

Mike Janssen, partner.

Over Only creative entrepreneurs

Only is een collectief van ruim 100 vakmensen die samen het verschil willen maken. Vanuit ondernemerschap en creativiteit, door werk op te leveren dat mensen raakt en in beweging zet. Dat verbindt de 6 bedrijven uit Utrecht en Amsterdam: brandwebbing, Schrijf-Schrijf, DartGroup, Qi, Onetribe en nu dus ook Branddoctors.

Branddoctors blijft Branddoctors

Branddoctors blijft als bedrijf en merk springlevend vanuit de Pastoe Fabriek in Utrecht. De partners Heidi Wielens, Peter van der Schouw, Mike Janssen en Gijsbert Croes blijven aan het roer. Only is per 1 januari 2023 toegetreden als aandeelhouder.

Gepubliceerd op
17 januari 2023

Lees verder
Auteur
gijsbertcroes