Nominaties voor de voor de Cultuurmarketing Awards 2019 zijn bekend

Branddoctors is sponsor van de Cultuurmarketing Awards 2019, de prijzen voor de beste culturele marketingcases. Met een dedicated Cultuur en Leisure team dragen we alle genomineerden een warm hart toe. Uit de 74 inzendingen selecteerde de vakjury 9 inspirerende marketingcases en 3 jonge, talentvolle marketeers.

De Cultuurmarketing Awards worden op 27 juni uitgereikt aan de creatiefste, effectiefste en innovatiefste marketingcases van de culturele sector. De vakjury reikt ditmaal maar liefst drie prijzen uit: de Merk & Loyaliteit Award, de Campagne Award en de Young Talent Award. In totaal zonden 60 culturele instellingen en 14 marketingtalenten in. Maar wie mag zichzelf presenteren op de uitreiking en maakt kans om met een prijs huiswaarts te keren? De vakjury nomineert:

De jury

De jury van de Merk & Loyaliteit Award wordt gevormd door Stephan Fellinger (voorzitter), Daan Remarque, Marjolijn Meynen, Rose Zandvliet en Melanie Bosveld. De jury van de Campagne Award bestaat uit Anita Mooiweer (voorzitter), Daan Muntinga, Filine Verhagen, Desmond Lissone en Martje van Nes. De nieuwe Young Talent Award wordt gejureerd door beide juryvoorzitters en Job Noordhof.

Kom ook naar de uitreiking op 27 juni

Tijdens de uitreiking op 27 juni komen we bij elkaar in TivoliVredenburg om de marketingsuccessen van deze – en alle andere ingestuurde cases – binnen de sector te vieren. De genomineerden geven een presentatie en per categorie wordt er door de vakjury een winnaar uitgeroepen. Daarnaast zal het publiek tijdens de uitreiking ook zijn of haar stem laten horen voor een overkoepelende publieksprijs. Iedereen is welkom, dus reserveer alvast je tickets om verzekerd te zijn van aanwezigheid op deze feestelijke middag.

Reserveer tickets

Wil je ook aanwezig zijn? Bestel dan hier je tickets

De Cultuurmarketing Awards 2019 zijn mede mogelijk gemaakt door: Afdeling OnlineBranddoctorsBreda University of Applied SciencesCentercomPeppered en Ster & Cultuur 

Bekijk alle: