loading

Inmiddels zijn de 4 trendevents avonden uitverkocht. Je kan je nog wel aanmelden voor een dedicated trendsessie specifiek voor jouw branche of organisatie.

Kun je niet aanwezig zijn bij een van de 4 trendevents die Branddoctors in samenwerking met bureau Nijman + Van Haaster organiseert, of wil je graag samen met je team of bedrijf nog dieper de trends in duiken? Dan organiseren we graag een dedicated trendsessie!

Tijdens de dedicated trendsessie presenteren we een aangepaste trendvisie die specifiek ingaat op jouw branche. Zo gaan we dieper in op hoe de trends zich vertalen in jouw sector en welke kansen er zodoende aanbieden voor jouw merk, organisatie of afdeling.

Indien gewenst wordt de presentatie gecombineerd met een workshop (max. 20 personen). We gaan dan samen aan de hand van een concreet (en vooraf met ons besproken) vraagstuk aan de slag en gebruiken de trends als inspiratiebron voor nieuwe oplossingen en ideeën.

In een trendworkshop stap je even uit de waan van alle dag en kijk je met een open blik naar ontwikkelingen en kansen. Dat is ideaal als je samen met je team wilt kijken naar mogelijkheden voor productontwikkeling, of wanneer je een nieuwe campagne wilt vormgeven die aanslaat bij de tijd. Geef van te voren aan wat je vraag is en wij organiseren een creatieve, effectieve en inspirerende sessie!

Let’s make a dedicated session!

Ben je geïnteresseerd in deze dedicated trendsessie? Wil je geïnspireerd worden en klaargestoomd worden voor de toekomst? Laat dan je gegevens achter zodat we contact kunnen opnemen en samen de sessie voor jouw organisatie kunnen inrichten. Hieronder vind je de prijzen en mogelijkheden:

  • Dedicated trendpresentatie – duur: 3 uur, prijs: 2500 euro excl. btw.
  • Dedicated trendpresentatie + workshop – duur: 5-6 uur, prijs 4500 euro excl. btw.

 

Foto: Trend Team Branddoctors en Aafje Nijman (Bureau Nijman + Van Haaster)

Contact Form

Meld je nu aan
Voor wie?

Voor iedereen die zijn/haar merk, organisatie, campagnes en/of producten future proof wil maken

Wanneer

In overleg. Duur presentatie: 3 uur; Duur presentatie + workshop 5-6 uur.

Locatie

Op een locatie naar keuze.