Employer Branding NOW / NEXT event op 8 juni

Op 8 juni organiseren we het middagseminar: Employer Branding NOW / NEXT: om je te inspireren over de toekomst van de arbeidsmarkt en hoe je een aantrekkelijke werkgever kunt blijven, nu én straks.

Wat kun je verwachten?

Masterclass ‘The Future of Work’ door Bart Götte, toekomstverkenner en strateeg. Bart neemt ons mee de toekomst in. Hij schetst een context van transities, vertelt wat ons te wachten staat in de arbeidsmarkt, hoe de aard van werk verandert en gaat in op de implicaties hiervan voor werkgevers.

Parallelsessies

  • Employer branding: hoe kun je je merk inzetten om de mensen die je nu én in de toekomst nodig hebt, aan te trekken en te behouden? Hoe bouw je aan een cultuur waar mensen, vast én flex, bij willen horen en aan bij willen dragen?
  • Employee Value Proposition: Hoe ontwikkel je een aantrekkelijke EVP die aansluit op je merk als energiebron? We presenteren ons EVP model en maken samen een eerste schets van jouw EVP.
  • Wat is je werkgeversarchetype? Je gaat op zoek naar het werkgeversarchetype dat bij jouw organisatie past, en laten we zien hoe je dit kunt inzetten bij employer branding.

We starten om 13:00 en rond 17:00 praten we na met een hapje en drankje.

Doelgroep

Deze middag is uitermate geschikt voor merkstrategen, marketingmanagers, (corporate) communicatiemanagers, HR professionals, recruiters, cultuurontwikkelaars.

Locatie

De LiK (voormalige vrouwengevangenis), Utrecht

Tickets

Bijdrage: 90 euro excl BTW.

Koop snel je ticket (er is plaats voor 50 deelnemers)

Gepubliceerd op
13 april 2023

Lees verder
Auteur
gijsbertcroes