Op maandag 26, dinsdag 27, woensdag 28 maart en donderdag 29 maart organiseert Branddoctors samen met Bureau Nijman + van Haaster de Trendvisie 2019. Wat betekenen #metoo, de sterke opkomst van Artificial Intelligence en Voyeurisme voor jouw merk en organisatie?

Zo maar een greep uit een aantal belangrijke ontwikkelingen die deze tijd kenmerken. We gaan op zoek naar de ultieme stretch. Knapt het lijntje vanzelf, of knip jij ‘m door? Oftewel: Cutting Strings.

Wat kun je verwachten?
Tijdens het trendevent laten we zien hoe je vanuit jouw merk en organisatie een antwoord kan geven op de ontwikkelingen van deze tijd. We inspireren je met de nieuwste trends geïllustreerd met voorbeelden uit diverse branches. We geven je ter plekke handvatten om deze consumentenontwikkelingen en vormgevingsveranderingen waardevol te maken voor jouw organisatie. Aan de slag dus! Zoals bij onze voorgaande trendevents ga je de trends niet alleen zien en horen, maar ook proeven. Kortom, een mooi programma bestaande uit een trendvisie, een workshop en een verrassend diner.

Meer informatie
Klik hier voor alle details + het aanmeldformulier.

Gepubliceerd op
26 januari 2018

Lees verder
Auteur
Lisette van Elst