Branddoctors is partner van Lean Startup Summit op 20-21 maart 2018

Kom naar de Lean Start Up Summit en ontdek hoe je een succesvolle innovatieve organisatie bouwt.

Branddoctors is partner van Lean Startup Summit Europe. Hét innovatie-event uit Silicon Valley komt op 20 en 21 maart 2018 naar Amsterdam. Tickets

Lean Start Up is een inspirerend gedachtengoed voor zowel corporates als startups. Toonaangevende experts als Eric Ries (The Startup Wasy) delen in Amsterdam hun visie op hoe je een innovatieve organisatie bouwt.

Branddoctors gelooft vooral in innoveren door te doen, op een Lean Start Up manier. Start met één team, leer wat werkt en wat niet werkt in jouw bedrijf en bouw vanuit daar een innovatieve organisatie. Want innoveren vraagt om een ondernemende, actiegerichte houding. Meer weten over hoe wij jouw bedrijf laten innoveren? Kom dan op 20 en 21 maart naar ons toe of neem nu vast contact met ons op en vraag naar Gijs of Heidi.

Dit event is interessant voor iedereen die een succesvol innovatief bedrijf wil bouwen, van startups tot corporate innovatieteams en voor directie, HR professionals en Agile coaches. De Summit wordt bezocht door zo’n 1000 innovators met diverse achtergronden. Naast inspirerende inhoud is er veel ruimte om te leren en te sparren in breakout sessies.

Wil je korting op je kaart(en) voor de Lean Start Up Summit? Stuur dan een mailtje naar heidi@branddoctors.com en krijg een kortingscode toegestuurd!

Bekijk hier het programma en bestel meteen je kaarten.

Bekijk alle: