loading

KPN één

Date

Client

KPN

Wouter van Dijk, Senior Marktonderzoek KPN Zakelijke Markt over Branddoctors:

“Wat ik zo waardeer in de samenwerking met Branddoctors is dat ze inmiddels veel kennis hebben van de ICT markt en de dynamiek daarbinnen. Mede daardoor zijn ze in staat om op effectieve wijze tot de kern te komen in de vraagstukken die we bij hen neerleggen. Ze voelen zich echt probleemeigenaar van de uitdagingen waar we voor staan en rusten niet voordat er resultaat is behaald. Voor mij staat Branddoctors voor bewezen kwaliteit.”

KPN één

De uitdaging

Unified Communications staat voor de technische integratie van alle vormen van communicatie. Niet alleen een buzzword, maar ook een belangrijke ontwikkeling in de wereld van de ICT. Maar hoe maak je dat relevant voor een zakelijke doelgroep? KPN ÉÉN is de manifestatie daarvan voor de MKB-markt.

Het resultaat

Samen met KPN en in co-creatie met de zakelijke klant formuleerden we een centrale gedachte: eenvoud. Dit komt terug in het woord ÉÉN. Het gaat over één contract, één helpdesk, één factuur en één portal voor de beheerder. Mede als gevolg van dit project heeft het begrip eenvoud zich binnen KPN ook ontwikkeld tot een richtinggevend organisatorisch principe. Na introductie in de MKB-markt is de ÉÉN propositie in een vervolgstap, wederom in samenwerking met Branddoctors, verbreed naar de Grootzakelijke markt.

Peter van der Schouw

Partner, Strateeg

Peter van der Schouw