Trend event 
 ERROR & TRIAL 
 
 
 
 

Trend event ERROR & TRIAL

Bette Bakker | 14 maart 2017

 

Het trend event inspireert je met de nieuwste trends, laat ze je beleven en geeft ter plekke handvatten om ze direct toe te passen in je organisatie. Je communicatie, je proposities en concepten, activaties en bedrijfsstrategieën sluiten door de trends toe te passen naadloos aan bij de tijd. Door welke trend word jij het meest geraakt? Welke kun jij het beste toepassen? Ontdek het tijdens het trend event!

Het trend event vindt plaats op 16 & 22 mei van 16:00 – 20:30 uur, en 19 mei van 10:30 – 15:00  bij Branddoctors in Nieuwegein.

Naast de presentatie en direct toepassen van de trends is er volop ruimte voor netwerken en serveren wij een overheerlijk trenddiner of -lunch passend bij de trends van komend jaar.

We hopen je op een van deze data te mogen ontvangen. Kosten voor klanten van Branddoctors zijn 75 euro, niet klanten 125 euro. In deze kosten is tevens het trenddiner of -lunch met passende drankjes opgenomen, verzorgd door de Holy Kauw Company. 

Aanmelden

Laat snel weten of je aansluit, per avond hebben we plaats voor 25 personen. We hebben alleen nog plekken voor 16 & 19 mei, het trend event op 22 mei zit inmiddels helemaal vol!

Zou je graag bij het trend event aanwezig zijn maar kun je bovengenoemde data niet? Geef dit dan aan in het aanmeldingsformulier, dan houden we je op de hoogte wanneer er in de toekomst nieuwe sessies worden georganiseerd.

Wij nemen na aanmelding contact met je op.


- Er zijn helaas geen plekken meer beschikbaar voor 22 mei -