loading

Alle data van het trendevent zijn uitverkocht. Meer weten over de trends van 2019 en wat deze voor jouw organisatie, merk, product of branche betekenen? Vraag dan een dedicicated trendsessie aan!

Op maandag 26, dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 maart organiseert Branddoctors samen met Bureau Nijman + van Haaster de Trendvisie 2019. Wat betekenen #metoo, de sterke opkomst van Artificial Intelligence en Voyeurisme voor jouw merk en organisatie?

Zo maar een greep uit een aantal belangrijke ontwikkelingen die deze tijd kenmerken. We gaan op zoek naar de ultieme stretch. Knapt het lijntje vanzelf, of knip jij ‘m door? Oftewel: Cutting Strings.

Wat kun je verwachten?
Tijdens het trendevent laten we zien hoe je vanuit jouw merk en organisatie een antwoord kan geven op de ontwikkelingen van deze tijd. We inspireren je met de nieuwste trends geïllustreerd met voorbeelden uit diverse branches. We geven je ter plekke handvatten om deze consumentenontwikkelingen en vormgevingsveranderingen waardevol te maken voor jouw organisatie. Aan de slag dus! Zoals bij onze voorgaande trendevents ga je de trends niet alleen zien en horen, maar ook proeven. Kortom, een mooi programma bestaande uit een trendvisie, een workshop en een verrassend diner.

Data en tijden
Is dit event iets voor jou en je collega’s? Meld je dan nu aan voor een van onderstaande data:

  • Maandag 26 maart 16:00 – 20:30 uur [uitverkocht]
  • Dinsdag 27 maart 16:00 – 20:30 uur [uitverkocht]
  • Woensdag 28 maart 16:00 – 20:30 uur [uitverkocht]
  • Donderdag 29 maart 16:00 – 20:30 uur [uitverkocht]

Aanmelden
Meer weten over de trends van 2019 en wat deze voor jouw organisatie, merk, product of branche betekenen? Vraag dan een dedicicated trendsessie aan!

Hartelijke groet,

Team Trends
(links naar rechts) Bianca van Zwol, Bette Bakker, Emilie Holtbach, Aafje Nijman (en Lisette van Elst).

Voor wie?

Voor klanten en niet-klanten van Branddoctors & Bureau Nijman + van Haaster.

Wanneer

Maandag 26, dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 maart 2018.
Tijden: 16.00 – 20:30 uur.
Inloop en ontvangst: 15:30 uur.

Locatie

Regio Utrecht (verdere details volgen)