loading

Wat kun je verwachten van het magische jaar 2020? In ieder geval zitten we midden in grote veranderingen. Dit levert stress en spanningen op, gele hesjes overspoelen de straten en kinderen protesteren massaal om aandacht te vragen voor de klimaat problematiek.

Maar naast weerstand zijn er ook optimistische geluiden en geloven we in een positieve mind shift. We breken los, laten ons niet meer in hokjes plaatsen, helen onszelf, en komen in actie. Kortom een irresistible 2020!

Of je nu al eerder naar een van onze Trendvisies bent geweest of dat dit je eerste keer is: Tijdens de Trendvisie inspireren we je met onze visie op de komende tijd, aangevuld met voorbeelden uit diverse branches. We gaan samen brainstormen, discussiëren en de trends letterlijk en figuurlijk proeven. We geven je handvatten die direct toepasbaar zijn binnen jouw organisatie. We slaan de brug van toekomstvisie naar praktische oplossingen. Zo ga je vanuit jouw merk en organisatie antwoorden vinden op deze onweerstaanbare tijd.

De groepsgrootte per avond of middag is maximaal 25 deelnemers zodat ieders vragen aan bod komen. Naast het voeden van de geest vergeten we natuurlijk de innerlijke mens niet en wordt er een passend diner of lunch geserveerd door de inspirerende catering van The Holy Kauw.

Data en tijden

Natuurlijk wil je dit event niet missen! Meld je nu aan voor één van onderstaande data:

  • Dinsdag 19 maart 16:00 – 20:30 uur
  • Woensdag 20 maart 16:00 – 20:30 uur
  • Vrijdag 22 maart 11:00 – 15:00 uur
  • Dinsdag 26 maart 16:00 – 20:30 uur VOL!

Aanmelden

De Trendvisie inclusief trenddiner of trendlunch is voor klanten van Branddoctors en of Bureau Nijman + van Haaster € 135 exclusief btw per persoon. Niet klanten betalen per persoon € 185 exclusief btw. Kom je met 5 personen of meer van één bedrijf bel dan even voor een passend aanbod. Meld je aan via het inschrijfformulier op deze webpagina.

We kijken uit naar je komst!

Hartelijke groet,

Team Trends

Contact Form

Meld je nu aan

Ik meld mij aan voor:
Bent u klant van Branddoctors of Bureau Nijman + van Haaster?
KlantGeen klant

Heeft u allergieën waar wij rekening mee moeten houden?
Ja *Nee

*Let op: uw inschrijving is pas afgerond wanneer de factuur voldaan is.

Voor wie?

Voor klanten en niet-klanten van Branddoctors & Bureau Nijman + van Haaster.

Wanneer

19, 20, 22 en 26 maart 2019
Tijden: 16.00 – 20:30 uur. (vrijdag lunch 11:00 – 15:00)

Locatie

Branddoctors
Edisonbaan 17
3439 MN Nieuwegein