Vacature: Healthcare Strateeg

Het is misschien onbescheiden, maar we vertellen graag eerst wat over onszelf. Branddoctors is een strategie- en marketingbureau. Wij zijn avontuurlijke en gedreven strategen, marketeers en creatieven die organisaties vooruit helpen naar de toekomst. We werken aan innovatieve proposities en oplossingen vanuit het perspectief van de mens, want waarde creëer je met én voor mensen. We zijn heel bevlogen in ons werk en geven dan ook graag 200%. We zijn flexibel, onze werktijd delen we grotendeels zelf in. Dat betekent dat het in ons kantoor een komen en gaan van mensen is. Geen verplichte vrijmibo, maar wel een wekelijkse standup met het team en samen uitgebreid lunchen.

Team Branddoctors Mixe

Branddoctors Mixe is 1 van de 4 zelfsturende teams binnen Branddoctors en richt zich 100% op klantgerichte strategie, innovatie en propositie-ontwikkeling in healthcare. Wij geloven dat strategische marketing in de zorg een vak apart is. In de mooie, complexe wereld die gezondheidszorg heet, kom je er vaak niet met simpele oplossingen. Maar eenvoudig en toekomstgericht moet het wel zijn. Dat lukt alleen als je het perspectief van de mens als start- en eindpunt neemt. Wij helpen ambitieuze organisaties in de zorg om focus, innovatie en waardevolle klantervaringen van (over)morgen te realiseren met de relevantie van vandaag.

Bij Branddoctors werken 24 mensen. Projecten voeren we uit in ‘multidisciplinaire’ teams met een strateeg, onderzoeker en een creatief. Het healthcare team bestaat momenteel uit 8 mensen: 2 senior strategen, 2 medior strategen / onderzoekers, 2 creatieven, een office medewerker en een financial controller.

Humor mag niet missen bij ons, maar we vinden het tegelijkertijd ook essentieel om veel waarde te leveren aan de klant. Er wordt dus hard gelachen, maar ook hard gewerkt. Iedereen in ons team heeft de drive om op zijn/haar manier een steentje bij te dragen aan het verder verbeteren van de gezondheidszorg. Van zorginstelling tot ziekenhuis, van propositie-ontwikkeling tot merkpositionering.

Bekijk hier een aantal cases waar we trots op zijn!

Nog steeds geboeid? Mooi, dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Hoor dit…

Wij zijn op zoek naar een healthcare strateeg voor de uitbreiding van ons team. Iemand die ons team én het bureau verder helpt. Die ons helpt bij het uitbouwen van ons ‘thought leadership’ op het gebied van patiëntgerichte strategieën en de organisatie daarvan. Dat kan zijn omdat je alles weet van hoe het er in de gezondheidszorg aan toe gaat en waar de kansen liggen om de zorg (nog) meer patient-centric te maken. Je hebt een stevig trackrecord op het gebied van merk- en marketingstrategie. Binnen of buiten de zorg, waar je ervaring ook ligt, je hebt in ieder geval de drive om het verschil te maken.

Wie ben jij?

 • Jij springt je bed uit voor complexe, high level strategische positionerings- en segmentatie vraagstukken.
 • Je hebt veel ervaring met pittige merk- en marketingstrategie vraagstukken en hebt deze op krachtige, effectieve wijze het hoofd geboden.
 • Jij ziet altijd The Big Picture of vindt deze bovengemiddeld snel. Je denkt conceptueel en hebt verbeeldingskracht. Je verbindt belangrijke inzichten en vormt een visie.
 • Je ziet transities in de zorg – en de rest van de wereld – zich voltrekken en hebt een mening over hoe die de organisaties van opdrachtgevers én jouw werk (kunnen) beïnvloeden.
 • Die visie vertaal je door naar strategie en concrete ideeën en plannen, die de uitdaging van de opdrachtgever helpen oplossen.
 • Je bent van nature een nieuwsgierige persoon, en wilt blijven leren en groeien.
 • Je weet te inspireren. Je bent in staat om mensen mee te nemen en op jouw spoor te zetten, niet vanuit hiërarchie, maar vanuit onderbouwing, enthousiasme en samenwerking. Je kunt dat op verschillende niveaus in organisaties.
 • Je hebt commerciële overtuigingskracht. Je ziet kansen in de markt, weet die om te zetten in interessante projectvoorstellen voor potentiële opdrachtgevers. Je haalt je eigen business binnen. Je hebt een netwerk waarbij je hiervan kunt profiteren.
 • Je kunt goed schrijven en vertellen. Dat wat jij ziet, hoort en vindt kun je scherp en helder verwoorden.
 • Je hebt teamspirit, je houdt van samenwerken en samen sparren. Je toont leiderschap via visie, ervaring en inspiratie. Jij bent iemand aan wie collega’s zich kunnen en willen optrekken.

En verder heb je:

 • WO- werk- en denkniveau
 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring met merk- en marketingstrategievraagstukken
 • Ervaring in de gezondheidszorg is een pré, intrinsieke motivatie een must
 • Ervaring in de consultancy en/of innovatiemanagement is een pré
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlands en Engelse taal

Wat bieden wij?

 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving
 • Gedreven, enthousiaste en slimme collega’s
 • Ruimte voor ontwikkeling – in de richting die jij zelf kunt aangeven
 • Een lekkere werkplek in een bijzonder pand

Solliciteren?

Lijkt dit jou wat, stuur dan je CV en motivatie naar info@branddoctors.com. Voor vragen of meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Mike Janssen (mike@branddoctors.com; 06 26 07 85 41) of Winnie Nijhoff (winnie@branddoctors.com; 06 23 97 91 38).

Procedure

Sluitingsdatum: vrijdag 18 mei 2018. Gesprekken vinden plaats op 22 en 24 mei 2018.

 

Actueel

Tags

,

Date

Author

Bekijk alle: