Vacature: Marketingstrateeg (Medior + Senior)

Branddoctors zijn betrokken merk- en innovatiestrategen die onze klanten vooruithelpen naar de toekomst. We werken aan strategische oplossingen vanuit het perspectief van de mens. Want technologie maakt verandering mogelijk – en noodzakelijk – maar mensen maken het verschil.

Ons doel is om beweging te brengen bij onze klanten. Dat doen we door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers, door de buitenwereld binnen te brengen bij onze klanten; door aandacht te hebben voor de cultuur en de organisatie die uiteindelijk het resultaat groot moet maken.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een senior strateeg die wil meewerken om onze ambities en die van onze klanten te realiseren. Je hebt stevige ervaring met strategische merk- en innovatie-vraagstukken in een adviserende rol, bij voorkeur (ook) aan bureauzijde. Je hebt je bewezen als een waardevolle gesprekspartner voor je klanten en kunt mensen in beweging krijgen.

Als senior ben je enerzijds eindverantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en het inhoudelijke resultaat, anderzijds voor sales: het binnenhalen van nieuwe opdrachten en het onderhouden en uitbouwen van je relaties. Ons uitgangspunt is dat de manier waarop je Branddoctors verkoopt een voorbeeld is van de manier waarop jij je opdrachten uitvoert.

Vereisten voor deze functie

– 5-10 jaar ervaring in soortgelijke functies
– Aantoonbare ervaring in sales (voor de Sr functie)
– Je beschikt over een uitstekend conceptueel denkvermogen en verbeeldingskracht
– Je bent initiatiefrijk, overtuigend, oplossingsgericht en daadkrachtig
– Je bent een teamspeler
– Je inspireert, hebt flair en geeft energie
– Ervaring in verandermanagement is een pré (voor de Sr functie)
– Je spreekt en schrijft vloeiend in Nederlands en Engels
– Je wilt minimaal 4 dagen per week werken

Wie we zijn

Onze kracht is een combinatie van strategisch merkdenken, scherpe klantinzichten formuleren en creatief doorvertalen naar concrete toepassingen. Met onze kennis van verandermanagement en organisatieontwikkeling maken we vervolgens ook aan de binnenkant het verschil.

Voorbeelden van opdrachten waar wij aan werken zijn:
– Ontwikkeling van lange termijnvisie & strategie
– Positionering van merken
– Ontwikkeling van (service)proposities en customer journeys

Branddoctors bestaat uit 20 consultants die samenwerken in vier zelfsturende teams die elk hun eigen aandachtsgebied hebben. Aan een opdracht werk je met twee of drie collega’s. We zijn bevlogen in ons werk, betrokken bij onze opdrachtgevers en geven 200%. Bij Branddoctors wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. We zijn flexibel, onze werktijden delen we grotendeels zelf in en we geven gezamenlijk vorm aan de richting van het bedrijf. Als bedrijf is Branddoctors zelf ook altijd in beweging.

Wat we bieden

– Een bedrijf dat zich voortdurend vernieuwt
– Mooie projecten in binnen- en buitenland in alle mogelijke sectoren
– Veel ruimte voor initiatief in de zelfsturende teams
– Goede work-life balans, flexibele werktijden
– Mooi salaris & arbeidsvoorwaarden
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
– Een werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn, met een fijne groep mensen om je heen

Ben je geïnteresseerd?

Zoek dan contact via claire@branddoctors.com of gijsbert@branddoctors.com. We vinden het fijn om eerst telefonisch kennis te maken.

Bekijk alle: