Vacature: Schoonmaker / facilitair medewerk(st)er

Vind jij het leuk om te zorgen voor een fijn, schoon kantoor, waar we met plezier kunnen werken? Kom dan ons team versterken.

Wij zoeken een schoonmaker/facilitair medewerk(st)er.

Het is bij ons een komen en gaan van collega’s en klanten. Wil jij helpen bij het schoonmaken en netjes houden van ons gezellige pand?

  • Werktijden zijn elke dag van +/- 12:00 tot 15:00 uur
  • Invulling van deze functie kan ook door 2 personen die deze dagen afwisselend werken.

Je werkzaamheden bestaan uit onder andere stofzuigen, vaatwasser in- en uitruimen, vergaderzalen netjes houden, bureaus schoonmaken, prullenbakken legen en buiten zetten, schoonhouden van de toiletten en onze 87 plantjes verzorgen. En wat wij daarbij vooral fijn vinden, is dat je dit met een grote glimlach doet.

Wie is Branddoctors?

Ons team bestaat uit 20 consultants. Ons kantoor is gevestigd in Nieuwegein. We zijn bevlogen in ons werk, betrokken bij onze opdrachtgevers en geven 200%. Bij Branddoctors wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen.

Ook al werk je alleen, zo voelt het niet. Je collega’s zijn net als jij hard aan het werk, maar er is altijd tijd voor een praatje bij ons mooie koffiezetapparaat, (met de heerlijkste cappuccino’s). Zo leren we elkaar vanzelf goed kennen.

Wat bieden wij?

  • Een bedrijf dat voortdurend in beweging is
  • Veel ruimte voor initiatief
  • Een werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn, met fijne collega’s

Wat breng je mee?   

  • Je bent representatief, vriendelijk, betrouwbaar en collegiaal
  • Je woont in de directe omgeving van Nieuwegein
  • Je kan zelfstandig goede kwaliteit schoonmaak leveren

Ben je geïnteresseerd?

Zoek dan contact via ellen@branddoctors.com. We vinden het leuk om een enthousiaste email te krijgen waarin je beschrijft, waarom jij hier graag zou willen werken. En natuurlijk horen we graag meer over jouw ervaring op schoonmaakgebied. Wellicht dat jij straks onze nieuwe Branddoctor bent!

Bekijk alle: