Vacature: Stagiaire Grafisch Vormgeven

Zoek jij een uitdagende creatieve stage, denk je liever in beelden en hou je van grafisch ontwerpen? Dan hebben wij de ideale stageplek voor jou!

Dit zijn wij

Branddoctors is een strategisch marketingbureau en Branddoctors zijn nieuwsgierige marketeers, onderzoekers en creatieven. We ontwerpen strategieën en klantervaringen die mensen raken.

Dit bieden we je:

Een stage van 5 maanden waarin je jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van conceptontwikkeling en grafisch vormgeven. Je werkt in een klein team van creatieven zowel zelfstandig als in teamverband aan het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe concepten. De werkzaamheden variëren van visualiseren van de laatste trends, gezamenlijke brainstormsessies, het straktrekken van powerpointpresentaties en ondersteunen van de art directors tot het zelfstandig vormgeven van communicatiemiddelen. On- en offline.

Dit vragen we:

Je bent een jonge hond vol energie, idealen en toffe ideeën. Je bent geïnteresseerd in design, fotografie, vormgeving en trends. Je beschikt over een grote dosis verbeeldingskracht en denkt out of the box, maar kan ook binnen de lijntjes kleuren. Je volgt een grafische studie op (voorkeur) HBO niveau en werkt met de laatste versie van Creative Cloud (Illustrator, InDesign en Photoshop). Je werkt netjes en nauwkeurig. En waar we echt blij van worden is lef én leergierigheid!

Doen!

Spreekt dit jou aan stuur dan snel een mail mét portfolio naar lisette@branddoctors.com

Actueel

Bekijk alle: