Video Heineken Biertegoed

Heineken heeft in 2016 ‘Het Heineken Biertegoed programma’ ontwikkeld. Met Biertegoed App heb je altijd ‘een biertje op zak’. Bij de deelnemende horecaondernemingen kun je een vers getapte Heineken verzilveren.

De uitdaging

Consumenten ontvangen Biertegoed codes bij aankoop van Heineken in de supermarkt. Door de code in de Biertegoed App op te waarderen, heb je altijd ‘een biertje op zak’ en kun je bij de deelnemende horecaondernemingen een vers getapte Heineken verzilveren.
Heineken probeert hiermee de consument van bank naar de barkruk te krijgen. De communicatie omtrent Heineken Biertegoed is tot nog toe consistent, en gericht op het uitleggen van het mechanisme. Functioneel. Dat zien we terug in de resultaten: Consumenten weten de App te gebruiken en conversie naar de horeca loopt.

In de volgende fase moet het verzilveren van Biertegoed verder worden geoptimaliseerd om het reeds bestaande succes te vergroten. Heineken vroeg Branddoctors te helpen bij het onderzoeken van de drivers en barrières van de Biertegoed gebruiker.

Lees hier de volledige case!

Actueel

Bekijk alle: