What makes you click? Met Justin Wilcox

Hoe betrek je klanten in je innovatieve projecten? Waar vind je ze, en hoe ga je het gesprek aan? Branddoctors is partner van de interactieve workshop “What makes you click” over Customer Development op 5 november in B.Amsterdam. Neem even contact met ons op, dan hebben we een 10% kortingscode voor je.

Customer Development

Customer development is de fase van marktverkenning, inzichtgeneratie en vroeg validatie, voordat je start met bouwen. De eerste fase van Lean Startup. Het gaat dan over het vinden van kritische inzichten, je early adopters en een product-market fit. Customer Development heeft grote overlappen met Design Thinking, en het marketingvakgebied. Dit is een aardig artikel als je meer wilt weten.

Justin Wilcox

Justin Wilcox is de oprichting van Customer Development Labs. Je kent hem misschien van de vele Youtube video’s die hij heeft gemaakt over customer development. Hij is helder, concreet en een energieke man. Deze workshop is een geweldige manier om met hem te werken.

Branddoctors faciliteert

De opzet is zeer interactief en bijzonder. In de arena zijn 6 teams actief met hun projecten aan de slag onder leiding van een tafelheer – of dame. Branddoctors zal een tafel faciliteren.

Voor wie?

De workshop is voor iedereen die een rol heeft in klantgericht innoveren. We denken dan vooral aan: product owners, marketeers, UX designers, developers, innovatiemanagers.

Datum en locatie

What makes me click” vindt plaats op 5 november in B.Amsterdam.

10% korting

Stuur een email naar info@branddoctors.com met je gegevens (wie je bent, waar je werkt, je functie) en een korte motivatie. Wij sturen je dan direct een kortingscode toe.

Tot dan!

Gepubliceerd op
3 oktober 2018

Lees verder

Auteur
gijsbertcroes