Whitepaper Agile: Doen is het nieuwe denken

Alleen als je in beweging bent, ontdek je wat werkt. Een blauwdruk over hoe ergens te komen vervangt Agile door telkens kleine stappen te nemen. We bouwen de brug terwijl we er overheen lopen. Zo spelen we lichtvoetig in op de dingen die we leren. De menselijke uitdaging daarbij is om de neiging tot perfectie te onderdrukken. Als je grenzen verkent en opzoekt, maak je fouten. Dat mag niet alleen, dat móet. Anders leer je niets.

Een manier om in beweging te komen – en te blijven – is het toepassen van Agile technieken, bijvoorbeeld uit Scrum en Lean startup, maar denk ook aan de Design Sprints van Google Ventures. Vanuit Branddoctors hebben we inmiddels enkele jaren ervaring. We willen onze fouten en leermomenten met je delen via deze weg.


Download whitepaper Agile: Doen is het nieuwe denken


Het is een levend document. We vullen het af en toe aan met nieuwe inzichten. Uit onze eigen ervaring, of misschien wel die van jou. Het is onze beleving of visie, het pretendeert niet de waarheid te zijn. We proberen ook niet compleet te zijn, dan kun je beter een boek kopen.

Meer weten, sparren of heb je suggesties?
Zoek even contact met Gijsbert Croes.

Gepubliceerd op
18 juni 2019

Lees verder

Auteur
gijsbertcroes