Zomergasten: Laat onze ogen en oren voor je doorwerken deze zomer

Grote kans dat jij of jouw marketeers vakantie gaan vieren de komende tijd. Ligt het werk dan stil of blijven patiënten, cliënten of bewoners komen en gaan? Een zorgorganisatie kent geen vakantie, zorg gaat altijd door. Daarom willen wij tijdens deze zomer (of tijdens jouw afwezigheid) graag bij jullie binnenkijken.

Binnenkijken? Sociale innovatie!

Al jaren observeren we patiënten en cliënten in hun klantreis. Hoe komt iemand aan, is de routing duidelijk, wat zijn de meest waardevolle zorgmomenten en waar hebben mensen het meeste moeite mee. Wij geloven in mensgerichte zorg waarin niet alleen de patiënt, cliënt of bewoner maar ook zijn naasten en de zorgprofessional centraal staan. Zorg is immers interactie. Die interactie niet alleen zo efficiënt mogelijk maar ook zo menselijk mogelijk inrichten is waar wij warm van worden. Vanuit een mensgerichte perspectief bestaande werkwijze en bestaande bedrijfsprocessen (in kleine stapjes) aanpassen of herinrichten, dat noemen wij sociale innovatie.

Zomergast over de vloer?

Noem ons de mystery shopper in de zorg die op jouw afdeling rondloopt om pareltjes en verbeterpunten te spotten, en daar een inzicht en plan van aanpak op schrijft. Zo kun jij na je vakantie, uitgerust aan de slag gaan om concrete resultaten te realiseren.

Voor € 2500,- kun je na de zomer direct aan de slag. Een bezoek van onze zomergasten bestaat uit 1,5 dag observeren en een uitgewerkt verslag. Deze aanbieding geldt voor de gehele zomervakantie.

Interesse? Neem contact op met jaap@branddoctors.comlinda@branddoctors.com of bel naar +31306026000

Actueel

Tags

Date

Author

Bekijk alle: