De klantreis van Koninkijke Visio 24 juni | 16:00 | Online

Op 24 juni nemen we je mee in de klantreis van Koninklijke Visio en ontdek je

  • Hoe je een klantreis kan inzetten als eerste stap naar een klantgerichte organisatie. Leer de juiste prioriteiten stellen, door uit te gaan van wat voor de cliënt belangrijk is, nu en in de toekomst.
  • Hoe je medewerkers en cliënten kan betrekken in dit proces (ook in deze tijd, en dus online). Cliënten zijn écht onderdeel van het projectteam en daardoor leren medewerkers direct wat wel of niet werkt. Met als resultaat: de oplossingen sluiten aan bij de behoeften van de cliënt en de dagelijkse praktijk van de medewerkers.
  • Interessante klantinzichten die we vaker tegenkomen bij klantreizen in de zorg. Hoor en denk mee over hoe Visio en jouw organisatie daar invulling aan zouden kunnen geven.

Klantreis

Koninklijke Visio en Branddoctors organiseren de eerste inspiratie sessie van Brandwaves waarin we je meenemen in de klantreis van Visio.  In dit project heeft een multidisciplinair team (van adviseur kwaliteit, ergotherapeut tot ervaringsdeskundigen met een visuele beperking) de huidige klantreis van Visio in kaart gebracht. Vanuit het perspectief van cliënten hebben we geleerd op welke punten Visio echt het verschil kan maken en waar verbetermogelijkheden zitten om tot een ideale(re) klantreis te komen.

Koninklijke Visio

Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt als expertisecentrum informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen.

Femke Hamaker (Strategische marketing adviseur Koninklijke Visio):

“Door dit project hebben we in één helder beeld inzichtelijk welk effect onze processen hebben op de ervaring van een cliënt. Het heeft ons verhelderende inzichten opgeleverd”

Wanneer?

24 juni, 16.00-17.00u via Microsoft Teams.

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand formulier. Inschrijven is gratis. Afmelden is een donatie aan het goede doel 🙂

 

Plan een gesprek

Wil je aan de slag met je strategie, merk of je marketing? Plan een gesprek of bel ons op +31 (0)30 602 6000.