entoen.nu

Een herkenbare, fris en eigentijdse identiteit voor entoen.nu

We kregen de vraag om een frisse blik te werpen op de huidige identiteit van entoen.nu. En een nieuw eigentijds logo te ontwikkelen met respect en herkenning voor wat er in de jaren is opgebouwd. Een identiteit met duidelijke richtlijnen, maar met voldoende vrijheid voor interpretatie naar verschillende communicatiedragers.

Stichting entoen.nu voor onderwijs en samenleving

De stichting entoen.nu zorgt er sinds 2007 voor dat de canon van de Nederlandse geschiedenis in het onderwijs en in de samenleving worden gekend en gebruikt. In 50 vensters wordt de Nederlandse geschiedenis verwoord en verbeeld. Sinds 2014 wordt de website www.entoen.nu beheerd vanuit het Nederlands Openluchtmuseum.

Een combinatie van sterke punten uit het verleden en de ontwikkelingen van de toekomst

Een visuele identiteit begint bij Branddoctors altijd bij de wortels van een organisatie. Wat is de geschiedenis, bestaansrecht van het merk of label. Met respect voor wat er in de jaren is ontwikkeld, kijken wij samen met de klant welke sterke punten we behouden. Om van daar uit de ontwikkeling naar het nu in gang te zetten.

Samen met de ontwerpers van Het Echte Werk hebben we een combinatie van wat sterk is uit het verleden gekoppeld aan de ontwikkelingen voor de toekomst. En dit heeft geleid tot een herkenbaar, fris en eigentijdse identiteit.


Meer weten?

Maak een afspraak met Lisette van Elst via lisette@branddoctors.com of via Ellen: 030-6026000.

Gepubliceerd op
23 januari 2019

Lees verder
Opdrachtgever
Hubert Slings, hoofdredacteur www.entoen.nu over Branddoctors:

“Tien jaar na de lancering van de canon van Nederland was onze huisstijl wel eens toe aan een opfrisbeurt. Onder coördinatie van Branddoctors is er voortvarend gewerkt aan een nieuwe, frisse vormgeving die voldoende herkenning biedt aan onze trouwe gebruikers en tegelijk weer helemaal bijdetijds is. Ik ben erg tevreden over het resultaat.”

Senior art director

Lisette van Elst