Greenwheels - Een auto voor iedereen

Gevisualiseerde merkpositionering waarin Greenwheels oude en nieuwe gebruikers bediend

Greenwheels wil met de nieuwe merkstrategie bouwen op het DNA van het merk, met een positionering die aansluit bij de tijdgeest van vandaag, waarin Greenwheels klanten wil meenemen naar een nieuw soort mobiliteit met een unieke propositie. Voorzien van een nieuwe, frisse visuele identiteit.

Een auto voor iedereen

In samenwerking met het Greenwheels team ontwikkelden we een nieuwe positionering en merkstrategie, samengevat in de nieuwe pay-off: ‘Een auto voor iedereen’. In co-creatie met de doelgroep werd ook een nieuwe visuele identiteit ontwikkeld. Branddoctors voerde daarnaast de Art Direction over de creatieve strategie, in nauwe samenwerking met bureau Het Echte Werk. Een mooi voorbeeld van hoe effectief parallelle co-creatie van strategische inhoud en vormgeving kan zijn!

Bekijk ook: De case voor Volkswagen: Mijn Volkswagen App over het ontwikkelen van een concept voor de app waarin de klantbehoeften centraal staan.


Doorpraten? Bel met Peter van der Schouw (peter@branddoctors.com), of maak een afspraak via Ellen. Fotocredit via autodelen.info

Gepubliceerd op
1 april 2017

Lees verder
Opdrachtgever
Andrew Berkhout, Managing Director Greenwheels over Branddoctors:

We zochten een partij die met ons het fundament kon leggen voor een gezonde toekomst. Ons merk staat hierin centraal. Een geschreven merkpositionering vonden we niet genoeg; we wilde dit concreet en snel omgezet zien in een nieuw logo en huisstijl. De lat lag hoog! Branddoctors begreep onze wens van snelheid en pragmatiek, maar heeft daarnaast de kwaliteit gedurende het traject hoog weten te houden.”

Partner, Strateeg

Peter van der Schouw

Senior art director

Lisette van Elst