Case KPN Eén MKB: Unified Communications relevant gemaakt voor MKB

KPN Eén MKB: Unified Communications relevant gemaakt voor MKB

Unified Communications staat voor de technische integratie van alle vormen van communicatie. Niet alleen een buzzword, maar ook een belangrijke ontwikkeling in de wereld van de ICT. Maar hoe maakt KPN dat relevant voor een zakelijke doelgroep?

KPN ÉÉN is de manifestatie daarvan voor de MKB-markt. Samen met KPN en in co-creatie met de zakelijke klant formuleerden we een centrale gedachte: eenvoud. Dit komt terug in het woord ÉÉN. Het gaat over één contract, één helpdesk, één factuur en één portal voor de beheerder.

“Met KPN EEN MKB Internet bent altijd én veilig online dankzij een extra laag bescherming op uw internetverbinding en uitstekende Service Levels. Hiermee bent u beschermd tegen malware, ransomware en virussen op onveilige websites. Ook worden eventuele storingen standaard binnen 8 kantooruren opgelost. Zo bent u altijd in business.”

Eenvoud als organisatorisch principe voor KPN

Mede als gevolg van dit project heeft het begrip eenvoud zich binnen KPN ook ontwikkeld tot een richtinggevend organisatorisch principe. Na introductie in de MKB-markt is de ÉÉN propositie in een vervolgstap, wederom in samenwerking met Branddoctors, verbreed naar de Grootzakelijke markt.

Een tevreden klant

Wouter van Dijk, Senior Marktonderzoek KPN Zakelijke Markt over Branddoctors:

“Ze voelen zich echt probleemeigenaar van de uitdagingen waar we voor staan en rusten niet voordat er resultaat is behaald. ”

“Wat ik zo waardeer in de samenwerking met Branddoctors is dat ze inmiddels veel kennis hebben van de ICT markt en de dynamiek daarbinnen. Mede daardoor zijn ze in staat om op effectieve wijze tot de kern te komen in de vraagstukken die we bij hen neerleggen. Ze voelen zich echt probleemeigenaar van de uitdagingen waar we voor staan en rusten niet voordat er resultaat is behaald. Voor mij staat Branddoctors voor bewezen kwaliteit.”


 

Gepubliceerd op
22 mei 2020

Lees verder
Auteur
gijsbertcroes

Plan een gesprek

Wil je weten hoe je je merk en marketing kunt versterken? Plan een gesprek of bel ons op +31 (0)30 602 6000.