Mijn Volkswagen App

In co-creatie met de doelgroep relevante proposities ontwikkelen samen met Volkswagen

De vraag aan Branddoctors was om samen met het Volkswagen team en in co-creatie met de doelgroep een relevante propositie te ontwikkelen en te bepalen welke klant functionaliteiten daarin centraal moesten staan. Om vervolgens, in nauwe samenwerking met bureau Achtung, de eerste stap te zetten in de invulling en vormgeving van de app.

Mijn Volkswagen App

Samen met de doelgroep, het Volkswagen team en Bureau Achtung ontwikkelden we het concept voor de Mijn Volkswagen app. Met als resultaat een app-structuur met een heldere benefit hiërarchie en een aansprekende overkoepelende positionering, inclusief een inschatting van de prijsgevoeligheid.

Zo konden we met onze partners snel de vertaalslag maken naar de markt. De tijd die we op voorhand hebben geïnvesteerd hebben we ruimschoots ingehaald richting een succesvolle marktintroductie van de Mijn Volkswagen App.

Check de film:


Doorpraten? Bel met Peter van der Schouw (peter@branddoctors.com), of maak een afspraak via Ellen.

Gepubliceerd op
1 mei 2017

Lees verder
Opdrachtgever
Ruud Groeliken, Manager Digital bij Pon Automotive over Branddoctors:

Als je op zoek gaat naar wensen en behoeften in het onderbewustzijn van klanten is dat een delicaat proces. Helemaal als het gaat om diensten die er nog niet zijn. Branddoctors heeft ons erg geholpen in het vaststellen van een scherpe positionering en hiërarchie in functionaliteiten. Zo konden we met onze partners snel de vertaalslag maken naar de markt. De tijd die we op voorhand hebben geïnvesteerd hebben we ruimschoots ingehaald richting een succesvolle marktintroductie van de Mijn Volkswagen App.

Partner, Strateeg

Peter van der Schouw