Zoover Merkpositionering

Positioneringsshift voor Zoover: Van vakantiechecker naar keuzehulp

Zoover was de eerste vakantiereviewsite in Nederland en bood vanaf het begin haar bezoekers de gelegenheid om te zien wat andere vakantiegangers echt vonden van de accommodatie die op het plaatje zo mooi leek. In een sterk veranderende reismarkt voelde Zoover een noodzaak voor nieuwe relevantie en een verjonging van de doelgroep.

Een online Brand Book als handvat om het merk tot leven te brengen

Een nieuwe merkpositionering voor Zoover is ontworpen aan de hand van de Brand Cube, Branddoctor’s model om de positionering te bepalen. Zoover gaat de beweging maken van vakantiechecker naar keuzehulp. Deze positionering is door Branddoctors uitgewerkt en voor de medewerkers vertaald in een inspirerend boek als handvat om het merk tot leven brengen: een online Brand Book. Hierin staat de nieuwe essentie van het merk in woord en beeld uitgelegd met een merkmanifest, klantinzichten, de belofte en de merkwaarden.


Meer weten?

Maak een afspraak met Bianca van Zwol via bianca@branddoctors.com of via Ellen: 030-6026000.

Gepubliceerd op
1 januari 2017

Lees verder
Opdrachtgever
Mark Linde, Head of Marketing at Zoover Media BV over Branddoctors:

We hebben intensief met Branddoctors samengewerkt. Samen de juiste puzzelstukjes gevonden en die in elkaar geschoven om tot een kloppende positionering met veel ambitie te komen, waar wij en onze klanten enthousiast van worden. De uitkomsten van het traject gaven ons de input voor de nieuwe campagne, en de ontwikkeling van nieuwe producten.

Strateeg

Bianca van Zwol