loading

Wij zijn team Cultuur en Leisure. Ook wel bekend onder onze geuzennaam: team Soulbusiness. Wij houden van vraagstukken met een ziel. Een authentiek en eigen hart dat organisaties bindt in cultuur en leisure. Wij helpen organisaties met strategische marketing oplossingen om hun aanbod over de bühne brengen.

Vanuit onze interesse en bevlogenheid met de sectoren, helpen we bij het aangaan van de optimale verbinding met gasten en bezoekers. Een onvergetelijke ervaring bieden dat is uiteindelijk waar het om gaat. Dagelijks verrijken jullie mensen met collecties, overnachtingen, tentoonstellingen, activiteiten, seminars, evenementen en voorstellingen, hoe zorg je er voor dat nog meer mensen dit kunnen ervaren. Branddoctors ontwikkelt samen met jou en je doelgroep het antwoord en maakt het tastbaar. Niet hoog over en abstract maar to the point en direct inpasbaar in de organisatie.

Je gasten en bezoekers laten reflecteren, ontspannen en inspireren omdat je de klantreis op orde hebt, je merk uitdragen vanuit de oorsprong van je bedrijf, we helpen het je te realiseren. Met een heldere helikopterview koppelen wij jullie kennis en ervaring aan die van ons. We zetten onze nieuwsgierigheid in, testpanels, inzichten in trends en onze mogelijkheden om concepten en producten te prototypen.
Met welke vragen zijn we eerder aan het werk gegaan?

1) Hoe kan ik mijn merkidentiteit definiëren zodat onze organisatie rek en ruimte biedt naar de toekomst?
2) Hoe kan ik de ideale klantreis optimaliseren zodat er een langere verbinding is met onze bezoekers en gasten.
3) Kan ik een tentoonstelling ontwikkelen samen met de bezoeker? Zodat het echt aansluit bij de wensen en behoeften van de doelgroep.
4) Hoe kan ik als organisatie naar een 9+ ervaring groeien?
5) Hoe kan ik mijn medewerkers laten denken en acteren in lijn met het merk?
6) Hoe houd ik als relatief kleine organisatie het hoofd boven water?
7) Hoe geef ik een nieuw label handen en voeten?

Meer weten over cultuur en leisure? Vraag naar Bianca van Zwol of Pien Rommens voor meer informatie.

Prototype the museum, the hotelroom, your bungalow or your event

Succesvol innoveren begint met het in een vroeg stadium opzoeken van je doelgroep. In korte iteratie slagen ontwikkel je gezamenlijk nieuwe producten en diensten. Zodoende kom je er niet pas laat achter dat bijvoorbeeld de insteek van je tentoonstelling niet optimaal aansluit of dat de routing in je hotel veel beter had kunnen aansluiten bij de logica van de gast. Door middel van on- en offline prototypes maak je de inhoud en vragen gelijk tastbaar en ontvang je direct respons. En ontwikkel je door op basis van de uitkomsten. En de eerste ambassadeurs zijn bovendien gecreëerd!

Raad van kinderen

Een frisse blik doet wonderen! Co-creëer samen met onze Branddoctors Raad van Kinderen jouw tentoonstelling, evenement of hotelkamer. Hun nieuwsgierige kijk en eerlijke, ongezouten mening helpen je gelijk op weg. Bovendien maken we het gelijk tastbaar zodat het niet bij ideeën blijft, maar gelijk handen en voeten krijgt. De Raad bestaat uit een flexibele samenstelling van meisjes en jongens van 6 tot en met 18 jaar.

Future customer journeys

Bij customer journeys denk je vaak aan bestaande situaties en deze verbeteren, maar hoe effectief is het om de klantreis aan het begin van nieuwe projecten te smeden. Een hotel in aanbouw, een herinrichting van een museum, we kruipen in de huid van je gasten en verbeelden hun bezoek stap voor stap. Een lage leuning voor kinderen om bezorgde ouders tegemoet te komen, een aparte balie voor je zakelijke groepen om menging met scholieren te voorkomen, een opstapje bij de receptie zodat de kinderen ook mee kunnen kijken met hun ouders, een meeting point met kinderspelletje op de grond zodat kids zich niet vervelen en alle kanten op vliegen of een belevingspad na de kassa zodat het dagje uit echt goed kan beginnen. We maken het inzichtelijk en komen met concrete oplossingen die we ook weer kunnen valideren. Je staat versteld hoeveel een blik in de toekomst je kan opleveren!

Doorpraten over Cultuur & Leisure? Bel gerust met Mike, Bianca, Peter of Claire.