We dromen door met hoteliers over het hotel van de toekomst. De sluiting van de horeca was natuurlijk een nachtmerrie, maar met de versoepeling van de maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen, is er weer een stip op de horizon.

De hotels, restaurants en kroegen mogen de teugels wat meer laten vieren. Met een heel belangrijke ‘maar’: er mag voorlopig maximaal dertig man – inclusief personeel – naar binnen bij restaurants, uiteraard met inachtneming van de anderhalve meter-maatregelen die al een langere tijd gelden.

Maar hoe til je gastvrijheid en gastheerschap naar een volgende tijd? Hoe creëer je beleving? Hoe serveer je een maaltijd? Kun je weer een biertje aan de bar drinken? Hoe zorg je ervoor dat gasten elkaar veilig kunnen passeren richting hotelkamer? Hoe ziet het nieuwe ontbijten eruit? Dat het niet meer hetzelfde wordt, is een ding wat zeker is. Tegelijkertijd bieden nieuwe spelregels, nieuwe kansen om eens totaal anders tegen de, toch wel conventionele branche aan te kijken.


Dat noemen wij doordromen.

In ‘Doordromen met…’ zetten we steeds een persoon uit de hotelbranche in het spotlicht: hoe kijk je vooruit na de opening op 1 juni?  Hoe ziet volgens jou, het hotel van de toekomst eruit in de 1,5 meter samenleving? We gaan in gesprek over kansen, nieuwe initiatieven en over dat wat echt niet meer kan, maar wat misschien ook wel zijn voordelen heeft. Zo geven wij inzicht in elkaars ‘slaapkamer’. Waar de nachtmerrie wordt verdreven door dromen over de toekomst.

Doordromen met… is een rubriek van Emilie Admiraal en Lisette van Elst. Ben je geïnteresseerd, of wil je iemand tippen? Neem vooral contact op.

Bekijk onze cases

Plan een gesprek

Wil je aan de slag met je strategie, merk of je marketing? Plan een gesprek of bel ons op +31 (0)30 602 6000.