Je merk als energiebron voor onderscheidend werkgeverschap

Bedankt voor je deelname aan ons Werf& webinar

Op 7 oktober 2022 hebben we in de Werf& webinarweek het webinar verzorgd over ‘Je merk als energiebron voor onderscheidend werkgeverschap’.

Ben je geïnteresseerd om verder te praten over jouw merk en werkgeverschap?
Zoek dan contact met Winnie Nijhoff of Peter van der Schouw.


Download de presentatie

Download de presentatie in PDF die we gaven tijdens het Werf& webinar op 7 okt 2022. En download ook het EVP model en invulformulier om zelf aan de slag te gaan.

Webinar gemist? Kijk hier terug:

En wil je je verder laten inspireren? Bekijk dan hieronder het whitepaper, onze podcast en interview met René Baljon van Blinkers.


Whitepaper: Het belang van een sterke Employee Value Proposition

Whitepaper Employee Value Proposition

Een EVP gaat dieper dan het opsommen van een aantal functionele elementen, zoals salaris en arbeidsvoorwaarden. Het gaat over waardevol werk, gaat uit van je merkpositionering en is opgebouwd uit mensgerichte elementen die nauw met elkaar samenhangen.

We hebben 2 specials gemaakt: (1) Zorg special en (2) IT special. Grotendeels overlappen ze, maar de cases verschillen. De inhoud is zeker ook interessant voor andere branches.

Download whitepaper


Podcast: Het merk als magneet in de krappe arbeidsmarkt

Het is belangrijker dan ooit om in de rol van werkgever over je merk na te denken. En dat is precies waar we het in deze podcast over hebben.

Podcast - Het merk als magneet
Bette Bakker en Peter van der Schouw spreken met Esmee Maton, recruitment marketeer bij Royal HaskoningDHV.

Luister podcast


Interview: “Wij willen onbenut arbeidspersoneel in beweging krijgen”

Rene Baljon (Blinkers)

Om het zorgtekort op te vangen zullen we de thuiszorg anders moeten inrichten, naar een manier waarop thuiszorg prima te combineren is met een gezin of een opleiding. En dat hebben we met Blinkers gedaan

Lisette van Elst spreekt met René Baljon, directeur van de thuiszorgorganisatie Blinkers. Over de arbeidskrapte in de zorg en de manier waarop zij het Blinkers Employer brand succesvol hebben ontwikkeld.

Lees interview