Hoe ondernemers zich door de crisis slaan

Na drie rondes consumentenonderzoek richten we nu het vizier op ondernemers. Hoe worden zij geraakt door de crisis, welke maatregelen hebben ze genomen en hoe ervaren ze het toekomstperspectief voor hun bedrijf? En wat kunnen ondernemers van elkaar leren als het gaat over vernieuwing en digitalisering – juist nu?

We spraken met tien ondernemers over hun bedrijf, waaronder een sportschool, een IT-bedrijf, een horeca-leverancier, een producent van content voor events, en meer. Een dwarsdoorsnede aan bedrijven, die allemaal in meer of mindere mate geraakt worden door de crisis.

Op basis van deze bevindingen is kwantitatief onderzoek gedaan onder n=360 ondernemers, verdeeld over n=204 ZZP-ers en n=156 MKB-ondernemingen tot ca. 50 werknemers.

Verdiep je in de ondernemer! Lees onze rapportage

Of klik op de afbeelding om de PDF te downloaden!

 

Wil je meer weten over dit onderzoek, of heb je vragen die je aan je eigen zakelijke doelgroep wilt stellen, laat het ons weten!


Meer weten?

Neem contact op met Peter of Bette, zij kunnen je hier veel meer over vertellen. Of plan een afspraak via Ellen: 030-6026000.

Bekijk onze cases

Een samenwerking met Respondenten.nl

Gezamenlijk brengen we de veranderende behoeftes en gedragingen van de Nederlandse consument tijdens de coronacrisis in kaart.

Plan een gesprek

Wil je aan de slag met je strategie, merk of je marketing? Plan een gesprek of bel ons op +31 (0)30 602 6000.