loading

Hi, wij zijn Mixe: het healthcare team van Branddoctors. Branddoctors in het DNA, maar met ons hart in de zorg. Wij helpen ambitieuze organisaties in de zorg om focus, innovatie en waardevolle klantervaringen van (over)morgen te realiseren.

Trots op onze cases

Meer weten over intensive healthcare marketing? Bel gerust met Linda, Winnie of Mike.

People centered care

Wij geloven in people centered care. Want in de mooie, complexe wereld die gezondheidszorg heet, kom je er vaak niet met simpele oplossingen. Maar eenvoudig en toekomstgericht moet het wel zijn. Dat lukt alleen als je het perspectief van de mens als start- en eindpunt neemt.

Patient Journey

Een positieve patiëntervaring leidt tot tevreden patiënten, blije medewerkers en een beter medisch resultaat. Wow-ervaringen creëer je met ons patient journey programma.

Merkstrategie en positionering

Waarom zouden patiënten, verzekeraars of verwijzers juist voor jouw zorgorganisatie kiezen? Waar zitten ze op te wachten? En wat gebeurt er in de wereld om ons heen? Wij helpen je je eigen unieke positie in het zorgveld te vinden.

Propositie-ontwikkeling en innovatie

Ontwikkel services in co-creatie met de doelgroep via concepting en prototyping. Direct tastbare oplossingen die waarde toevoegen in de zorg.