loading

People centered care

Branddoctors Mixe houdt zich sinds 2003 bezig met klantgerichtheid in de zorg. Met ‘de mens als lens’ helpen we om mensgerichte zorg te realiseren. Oftewel: people centered care, geïnspireerd door de WHO.

Power to the people

Het fenomeen van ‘de mondige patiënt’ is onderdeel van een sociale ontwikkeling waarin mensen steeds meer zelf de regie willen voeren over hun eigen leven – en daarmee ook over hun gezondheid en over hun zorg. En dus groeit de noodzaak om de mens centraal te stellen.

Digital health

Vandaag de dag zijn mensen zich steeds meer bewust van de invloed die ze op hun gezondheid hebben en zijn instrumenten beschikbaar om die invloed uit te oefenen. Het zelf meten van gezondheid en inzicht in het eigen medisch dossier zijn de belangrijkste ingrediënten. De categorie ‘zorgapps’ is al jaren de sterkst groeiende categorie in de App- en Playstore.

Wearables worden nu nog geassocieerd met de fitness polsband en smartwatch, maar het is de verwachting dat wearables dezelfde groei laten zien als tablets. Als diverse onderzoekers gelijk krijgen, beschikt over bijna twee jaar de helft van de Nederlandse bevolking een wearable. En de parameters gaan steeds breder en dieper. Inzicht in het effect van eigen gedrag, inzicht in eigen DNA profiel. Hoe ga je als zorgorganisatie om met ‘gezondheid in je achterzak’? En wat doe je voor mensen die de digitalisering niet kunnen bijbenen?

Wij maken technologische vooruitgang waardevol voor mensen. Hoe kunnen digitale toepassingen de patiëntreis verbeteren? Of hoe kun je nieuwe diensten ontwikkelen met de mogelijkheden van digital health?

De mens als lens in jouw zorgorganisatie? Of doorpraten over de mogelijkheden van digital health? Maak dan een afspraak met Winnie, Iris of Mike.