Nieuw Leiderschap | Met de veranderende positie van de vrouw als inspiratie

Uitnodiging voor een bijzondere avond in Singer Laren

Een bijzondere avond in een bijzondere omgeving: een discussie over ‘Nieuw Leiderschap’ en een avondopenstelling van de tentoonstelling ‘De Nieuwe Vrouw’ op woensdagavond 30 november aanstaande in Singer Laren.

In een tijd van arbeidsmarktkrapte, voortschrijdende emancipatie en nieuwe generaties met sterke idealen, worden oog voor de lange termijn, purpose en betekenis geven aan je merk en organisatie richting de toekomst steeds belangrijker. Bij Branddoctors zien we in onze trajecten steeds meer focus op mens en gevoel, met een sterkere behoefte aan warme, menselijke waarden, zoals verbinding, echtheid of plezier. Tijd om dit thema eens te belichten en er een inspirerend evenement aan te wijden.

Op woensdagavond 30 november nodigen we jou én je partner, lievelingscollega of kunstminnende kennis uit om je onder te dompelen in het thema Nieuw Leiderschap’ in Singer Laren.

Lezing ‘De Nieuwe Vrouw’ door conservator Roby Boes

Na de borrel bij ontvangst gaan we de zaal in en geeft conservator Roby Boes een lezing over de tentoonstelling ‘De Nieuwe Vrouw’. Zij neemt ons mee in het verhaal van veranderende maatschappelijke posities van vrouwen, gereflecteerd in de Nederlandse kunst vanaf eind 19de eeuw. In de schijnwerpers staan vrouwen die de barricade op gaan, nieuwe werkvelden betreden, meesterwerken scheppen, collecties aanleggen, een sigaret opsteken, met hun korte (of lange) coupe flaneren of op de fiets springen.

‘De Nieuwe Vrouw’ als inspiratie voor ‘Nieuw Leiderschap’

Met de lezing als inspiratie voeren we een discussie met toonaangevende experts uit het werkveld over de balans tussen masculiene en feminiene kwaliteiten en waarden in leiderschap, strategievorming en cultuur, gemodereerd door twee Branddoctors. Hoe creëer je een balans die aansluit op de behoeften van jouw organisatie?

We trekken lessen uit de discussie die voor jouw strategie en organisatiecultuur van belang zijn. Wat kunnen wij leren van de vrouwen die aan het eind van de 19e eeuw tornden aan de ideeën van wat typisch ‘vrouwelijk’ of ‘mannelijk’ was? Van de vrouwen die met conventies braken en grenzen hebben verlegd? Hoe houdt dat verband met de hedendaagse toenemende behoefte aan nieuw leiderschap?

Exclusieve avondopenstelling museum

Aansluitend kun je de tentoonstelling bewonderen tijdens een exclusieve avondopenstelling in het museum, die je na de lezing van Roby met andere ogen zal bekijken en ervaren.

En raak je niet uitgepraat over de bijzondere kunstwerken, of wil je gewoon nog even napraten over het thema? Dan drink je nog een drankje met ons om de avond energiek en geïnspireerd af te sluiten.

Programma

17:00 Ontvangst met borrel
18:00 Lezing ‘De Nieuwe Vrouw’ door conservator Roby Boes
18:30 Discussie ‘Nieuw Leiderschap’
19:30 Borrel & Diner
20.30 Exclusief bezoek tentoonstelling ‘De Nieuwe Vrouw’
21:00 Sluiting museum

Adres
Singer Laren
Oude Drift 1, 1251 BS Laren (Google Maps)

Nieuwsgierig? Geef je snel op via onderstaand formulier. Omdat we een maximaal aantal bezoekers mogen ontvangen hoor je zo snel mogelijk of je erbij kan zijn.

Aanmelden

We hopen je te zien op 30 november in Singer Laren!

Beeldcredits: Singer Laren