Maak kennis met ons

Team BD

Over Branddoctors

Branddoctors is een strategiebureau dat in de afgelopen 22 jaar flinke impact heeft gehad voor een groot aantal bekende merken. Neem bijvoorbeeld 'Een auto voor iedereen' van Greenwheels, 'Designed for living' van Brabantia of 'Aandacht loont' van GGN. Allemaal merkstrategieën waar we een bijdrage aan hebben geleverd. We claimen het succes niet, dat past ons niet. Maar trots zijn we zeker op elke succesvolle samenwerking en elke case.

Twinn by Royal HaskoningDHV
Royal HaskoningDHV

Twinn integreert data & software oplossingen in één sterk merk

De mensen staan centraal

Bij Branddoctors gaat het over mensen. Over mensen die waarde consumeren en over mensen die deze waarde produceren. Wij hebben een diepe nieuwsgierigheid naar wat deze mensen drijft, naar hun dromen en ambities en zeker ook hun angsten, zorgen en dilemma's.

Daarmee creëren we waarde waar consumenten blij van worden en enthousiasme bij medewerkers om die waarde te leveren. En hoewel die relatie vaak indirect is of zelfs onbewust, denken wij dat een betekenisvolle verbinding op dit niveau, de essentie is van succes.

Pauline Verhoef, Apollo Hotels
Infiltreren in het bedrijf, daar zit de kracht van Branddoctors
Pauline Verhoef, Apollo Hotels

Wij bewegen mensen de juiste keuzes te maken

Klanten die met overtuiging voor je kiezen omdat medewerkers met enthousiasme het juiste doen voor klanten, in lijn met de visie en doelstellingen van het bedrijf. Het merk speelt daarbij de verbindende factor, want merken zijn als mensen. Ze hebben persoonlijkheid, ambitie, worden geleid door hun overtuigingen en waarden en hebben het vermogen zich uit te spreken.

Net als mensen moeten merken vitaal zijn om zich aan te passen aan nieuwe uitdagingen. Merken moeten veerkrachtig en innovatief zijn om relevant te blijven. Innovatie is de levensader die het merk ook in de toekomst gezond houdt.

Wij helpen organisaties veranderen

Dat doen we altijd in co-creatie met teams van onze klanten. Wij betrekken ook altijd eindklanten daarbij. Zij helpen bij het aanscherpen van de ideeën. Daarnaast weten we vanuit ons langlopende trendonderzoek inmiddels goed wat zij in de toekomst van bedrijven en merken verwachten.

Onderweg dragen wij actief onze kennis, mindset en tools over. Het is een vloeibare wereld en hoe beter de organisatie in staat is om op veranderingen in te spelen, hoe gezonder dat is.

Het team

Bij Branddoctors werken ‘T-shaped’ professionals. Zij hebben een diepgewortelde expertise in marketing, innovatie of gedragsverandering én zijn in staat zichzelf en vooral anderen te verbinden met andere disciplines, zienswijzen en ideeën.

Daaruit ontstaan verrassende en breed gedragen ideeën over hoe voorop te lopen. Met creativiteit en betrokkenheid kun je de wereld veroveren.

 • Emilie profielEmilie profiel

  Emilie Admiraal

  Strateeg

  Conceptueel, empathisch en doelgericht. Emilie laat niet los voordat je doel is bereikt. Verzorgt bootcamps op verzoek.

 • Karin profielKarin profiel

  Karin Vreeswijk

  Creatief strateeg

  Haar creatieve insteek zorgt voor originele en rake ideeën. Gegarandeerd succes. Zegt waar het op staat, met humor.

 • Heidi profielHeidi profiel

  Heidi Wielens

  Partner, Strateeg

  Een snelle denker met voorliefde voor onderwijs, zorg en de financiële sector. Houdt van een frisse wandeling in de ochtend.

 • Sally DouhouSally Douhou

  Sally Douhou

  Strateeg

  Nieuwsgierig en leergierig, duikt graag in de wereld van jouw doelgroep, maar neemt nog liever een duik in de Middellandse Zee.

 • Gijsbert profielGijsbert profiel

  Gijsbert Croes

  Managing partner

  Voor strategisch advies bij transformatie uitdagingen en een portie daadkracht. IT, medtech, b2b. Maakt zijn eigen mosterd.

 • Danielle profielDanielle profiel

  Danielle Tijssen

  Manager finance & control

  Het kloppend hart van finance. Je vraagbaak over contract en factuur. Bloedfanatiek op de tennisbaan.

 • Bianca profielBianca profiel

  Bianca van Zwol

  Strateeg

  Strategische creativiteit, altijd met de blik vooruit. Ervaring in food, cultuur & leisure en place branding. Weet de beste koffietentjes in Utrecht.

 • Daniel profielDaniel profiel

  Daniel Aukes

  Strateeg

  Goedlachs, scherp en breed georiënteerd. IT, finance, onderwijs. Staat graag voor de groep. Tevens getalenteerd quizmaster.

 • Bette profielBette profiel

  Bette Bakker

  Strateeg

  Voor een energiek can-do advies. Ervaring in finance, mobiliteit en horeca. Is ook met sport niet te stoppen.

 • Winnie NijhoffWinnie Nijhoff

  Winnie Nijhoff

  Healthcare Strateeg

  Met Winnie spar je over complexe vraagstukken in de zorg en het onderwijs. Dol op vroeg uit de veren en snoeiharde metal. 

 • Robert VierdagRobert Vierdag

  Robert Vierdag

  Copywriter (freelance)

  To the point.

 • Peter van der SchouwPeter van der Schouw

  Peter van der Schouw

  Partner, Strateeg

  Passie voor purpose en de grotere thema's. Expert in mobiliteit, IT, e-tail en durables. In zijn vrije tijd een hartstochtelijk trailrunner.

 • Mike JanssenMike Janssen

  Mike Janssen

  Managing partner

  Een scherpe geest voor wezenlijke keuzes en verrassende zienswijzen. Specialist in zorg. En kenner van 911.

 • Lisette van ElstLisette van Elst

  Lisette van Elst

  Creatief strateeg

  Maakt strategie beeldend en begrijpelijk. Haar creatieve concepten zijn spot-on. Voorliefde voor cultuur, zorg en macarons.

 • Hidde van DalenHidde van Daalen

  Hidde van Daalen

  Strateeg

  Nuchter, vlijmscherp en altijd vriendelijk. Voor heldere analyses en scherpe merk-strategie. Ook over surfen weet hij alles. 

 • Ellen DonkerEllen Donker

  Ellen Donker

  Office assistent

  Aanpakker, duizendpoot, opgeruimd en alles altijd tot in de puntjes verzorgd. Behalve thuis, daar is het een rommeltje ;-)