Petit-déjeuner, grandes idées in september

Petit-déjeuner, grandes idées in september

Terug van vakantie, en weer vol energie? Een bak aan voornemens, nieuwe ideeën en zin om projecten op te starten waarmee je het verschil wil maken voor het einde van het jaar? In die vibe zitten wij ook!

Daarom bieden we geheel vrijblijvend het Branddoctors “petit-déjeuner, grandes idées” aan. Drie kwartier sparren van 8.15 – 9.00 uur met één van onze Branddoctors.

Werk je idee uit tot een strategie, of scherp gewoon je gedachten aan. Kies hieronder de Branddoctor uit met wie je online via Teams óf fysiek met een ontbijtje op ons kantoor zou willen sparren.

  • Heeft jouw idee of uitdaging te maken met betekenisvolle groei en het vinden en boeien van klanten én medewerkers? Pak een ontbijtje met Peter of Winnie.
  • Wil je sparren over een complex strategisch vraagstuk, groei of transformatie? Vraag Mike of Gijs.
  • Gaat jouw idee of uitdaging over het scherp krijgen van je merkstrategie, of over actueel zijn en aansluiten bij de tijdsgeest? Ga dan aan tafel met Heidi of Bianca.
  • Wil je jouw idee of strategie tastbaar maken? Eet dan je croissantje met Lisette of Bette.

Plan direct je ontbijtje in september

 

Bekijk onze cases

Peter van der Schouw

Peter van der Schouw

Partner, Strateeg

Passie voor purpose en de grotere thema's. Expert in mobiliteit, IT, e-tail en durables. In zijn vrije tijd een hartstochtelijk trailrunner.

Winnie Nijhoff

Winnie Nijhoff

Healthcare Strateeg

Met Winnie spar je over complexe vraagstukken in de zorg en het onderwijs. Dol op vroeg uit de veren en snoeiharde metal. 

Mike Janssen

Mike Janssen

Managing partner

Een scherpe geest voor wezenlijke keuzes en verrassende zienswijzen. Specialist in zorg. En kenner van 911.

Gijsbert Croes

Gijsbert Croes

Managing partner

Voor strategisch advies bij transformatie uitdagingen en een portie daadkracht. IT, medtech, b2b. Maakt zijn eigen mosterd.

Heidi Wielens

Heidi Wielens

Partner, Strateeg

Een snelle denker met voorliefde voor onderwijs, zorg en de financiële sector. Houdt van een frisse wandeling in de ochtend.

Bianca van Zwol

Bianca van Zwol

Strateeg

Strategische creativiteit, altijd met de blik vooruit. Ervaring in food, cultuur & leisure en place branding. Weet de beste koffietentjes in Utrecht.

Lisette van Elst

Lisette van Elst

Senior art director

Maakt strategie beeldend en begrijpelijk. Haar creatieve concepten zijn spot-on. Voorliefde voor cultuur, zorg en macarons.

Bette Bakker

Strateeg

Voor een energiek can-do advies. Ervaring in finance, mobiliteit en horeca. Is ook met sport niet te stoppen.

Plan een gesprek

Wil je aan de slag met je strategie, merk of je marketing? Plan een gesprek of bel ons op +31 (0)30 602 6000.