Hoe heerlijk het ook was die saamhorigheid, het niet over geld hoeven hebben en de smaak van centrale regie, het is mooi geweest. Tijd voor wat ouderwetse concurrentie!

Sla je slag in de doorgeslagen marktwerking Quiz. Concurreer tegen andere teams en laat zien wat je waard bent.

We gaan quizzen. Denk aan een kruising tussen een Pubquiz en De slimste mens. Met één gemene deler: de zorg. Op het oog simpele meerkeuzevragen worden afgewisseld met inhoudelijke thema’s; waar het debat voor winst of verlies kan zorgen; waar een brede algemene-zorg-ontwikkeling misschien wel gunstiger is dan een specialisme.

Inhoudelijke thema’s en fun gaan hand in hand

Dus weet jij of A: Dr. Alban. B: Dr Phil of C: Dr Dre het had over ‘I need a doctor’? En heb jij antwoord op hoe de zorg veel minder een verdienmodel wordt? Hoe we kunnen vasthouden aan de goede dingen die Corona ook heeft gebracht en hoe je patiënten en cliënten echt laat meebeslissen en meedoen? Weet jij wat de gemiddelde NPS is van Nederlandse ziekenhuizen? En van welk wereldberoemd ziekenhuis deze visie is: “Our vision is to advance knowledge about life and strive towards better health for all”? Meld je dan snel aan.

Valt er nog wat te winnen?

Jazeker! Het team met de meeste punten kan rekenen op de Branddoctors Mixe Superbokaal die met Veuve Clicquot gevuld klaar staat op een super exclusieve locatie waar je met je team gaat private dinen.

Game on!

Natuurlijk wil je meedoen en ga je de strijd aan voor de felbegeerde BDMS (Branddoctors Mixe Superbokaal). Maar dat kan alleen door de competitie te verslaan. Formeer een team van 2 tot 4 personen. De teamcaptain is contactpersoon. Verder vragen we je om iemand uit het zorglandschap uit te dagen. Want winnen voelt goed. Maar winnen van je ‘concullega’ voelt nog beter!

Oh ja, snel inschrijven loont, omdat er door de zomer heen al punten te verdienen zijn… Hoe? Word lid van de LinkedIn groep en ontdek hoe je nu al punten kan verdienen. En… leer alvast je concurrenten kennen!

Blok alvast je agenda

De ‘Het einde van marktwerking quiz’ vindt online plaats op donderdag 10 september van 16.00 tot 18.00 uur.

We kijken uit naar jullie kennis, visie en strijdlust! Tot dan!
Team Branddoctors Mixe

Bekijk onze cases

LET OP!

De eerste punten kan je in de zomer al verdienen….

Word lid van de LinkedIn groep én verdien al punten voor 10 september!

Plan een gesprek

Wil je aan de slag met je strategie, merk of je marketing? Plan een gesprek of bel ons op +31 (0)30 602 6000.