Zorgmarketing

Van idee naar zorgconcept

Wij zijn Branddoctors Mixe, het team van Branddoctors dat zich dedicated met gezondheidszorg bezighoudt. Op deze pagina kan je lezen hoe wij je kunnen helpen om van jouw idee een zorgconcept te ontwikkelen waar jij, jouw collega’s en de eindgebruikers van gaan houden!

Succesvol vernieuwen is een heldendaad!

De beste innovaties passen vaak niet in bestaande kaders. En kaders, daar hebben we er wel een paar van in de gezondheidszorg, en belangen. Daarom houden wij van het optimisme van ondernemende vernieuwers. Dat is nodig, naast een lange adem en diepe zakken om de vernieuwing te realiseren. Diegenen die dat voor elkaar krijgen, zijn niets minder dan helden!

Van idee naar een gevalideerd concept

Wij helpen deze helden door de essentie van het idee tastbaar en concreet te maken. Dat doen we door te denken in termen van voordelen voor klanten in plaats van kenmerken van het aanbod, hoe uniek ook. We kijken vanuit het perspectief van de mensen voor wie het bedoeld is, voor de mensen die ermee moeten werken en voor de mensen die erover beslissen. We betrekken deze doelgroepen intensief in het traject, voor inspiratie en validatie. Dit leidt tot trefzekere concepten met aansprekende argumenten die de belangrijkste spelers overtuigen.


Wees een held en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak met Winnie of via Ellen: 030-6026000.

Bekijk ook onze andere thema's
Healthcare Strateeg

Winnie Nijhoff