Zorgmarketing

Het versterken van je marktpositie

Wij zijn Branddoctors Mixe, het team van Branddoctors dat zich dedicated met gezondheidszorg bezighoudt. Op deze pagina kan je lezen hoe wij je kunnen helpen met het versterken van je marktpositie.

Het gaat om het maken van de juiste keuzes

Wie aan de zorg denkt, denkt aan veel stakeholders. Een product of dienst naar de markt brengen vraagt om een gedegen marktbewerkingsstrategie. Zonder deze strategie is de kans groot dat je denkt dat je een fantastische oplossing hebt, maar dat je de aansluiting mist bij de juiste stakeholders. En onbekend maakt onbemind.

Mogelijkheden om geluid te maken zijn er in overvloed, maar waar ga je voor? Hoe bereik je de patiënt en zijn familie, naasten, medewerkers, verwijzers en financiers? Gaan we voor een artikel in het Medisch Contact, voor persoonlijke gesprekken of pakken we uit met Abri-campagne?

We gaan voor een slimme strategie

Voor antwoorden op deze vragen gaan we uit van het keuzekoopproces, het commerciële proces dat je product of dienst doorloopt langs de relevante betrokkenen; van awareness via interesse naar koop, gebruik en nazorg.

Een slimme strategie is gebaseerd op de barrières en motivaties van jouw doelgroepen op de cruciale momenten in het beslisproces. Samen ontdekken we wie het meest bepalend zijn en met welke boodschap we de juiste personen op het juiste moment en via het juiste kanaal raken. Met onze art director zoeken we naar de juiste tone-of-voice, die in de zorg nauw luistert, en naar creatieve manieren om hen te bereiken.


Meer weten?

Maak een afspraak met Winnie of via Ellen: 030-6026000.

Bekijk ook onze andere thema's
Healthcare Strateeg

Winnie Nijhoff

Case
Reinier van Arkel