Zorgmarketing

Sneller en effectiever inspelen op veranderingen in de buitenwereld

Wij zijn Branddoctors Mixe, het team van Branddoctors dat zich dedicated met gezondheidszorg bezighoudt. Op deze pagina kan je lezen hoe wij je kunnen helpen met het realiseren van plannen.

Hoog tijd voor meer doen én minder praten

In de zorg werken gedreven mensen, die van aanpakken weten. Toch stranden regelmatig veranderinitiatieven in de zorg. Denken vanuit eilandjes, de waan van de dag en afhankelijkheid van anderen om verder te komen, zijn hier veelal de oorzaak van. Om vooruit te komen en resultaat te boeken, is het dus belangrijk om het zo eenvoudig mogelijk te maken.

Geen groots plan, maar een stap-voor-stap benadering

Onze agile werkwijze structureert vooruitgang en zorgt voor realisatiekracht, juist in een complexe omgeving als de zorg. Het is gebaseerd op een ritme waarin we in korte slagen, experimenterend en explorerend vooruit komen en leren wat werkt en vooral ook wat niet.

De nadruk ligt op doen, op concrete resultaten en het oplossen van problemen als je ze tegenkomt, altijd met de doelgroep. We noemen dat de brug bouwen terwijl er overheen lopen. Kleine waarschuwing: de aanpak en onze vreemde ogen zorgen ervoor dat het mensen zich niet makkelijk aan hun taak kunnen onttrekken. Dat is precies waarom het zo goed werkt.


Meer weten?

Maak een afspraak met Winnie of via Ellen: 030-6026000.

Bekijk ook onze andere thema's
Healthcare Strateeg

Winnie Nijhoff