loading

Customer experience is de som van alle ervaringen en interacties die een klant heeft met jouw organisatie, zowel offline als online.

Vaak komt een klant op veel verschillende manieren in aanraking met een organisatie. Dwars door alle afdelingen, processen en proposities heen. In een wereld die gedreven wordt door technologie, zetten wij jouw klant voorop. Wij zorgen dat je de klant onderweg niet verliest, door zijn beleving centraal te zetten en die te digitaliseren. Voldoen aan de verwachtingen van je klant is daarbij niet voldoende. Alleen door verwachtingen te overtreffen creëer je zeer tevreden,en dus loyale klanten.

Het in kaart brengen van de customer journey – of klantreis – is essentieel om perfect in te kunnen spelen op de verwachtingen van jouw klant en deze te overtreffen. Bij het denken in customer journeys komen verschillende sterke marketingconcepten overzichtelijk bij elkaar. Denk aan klantdilemma’s, moments of truth en de ‘peak-end rule’. We vatten dit alles samen in een concreet model dat eenvoudig te snappen is. Daar houden we van, want je organisatie moet er zelf mee kunnen werken.

Samen op reis? Maak dan een afspraak met Bette of Peter.