loading

De waardepropositie is het concrete aanbod waarmee een merk of organisatie een klantdilemma oplost en daarmee waarde toevoegt aan het leven van die klant.

Propositieontwikkeling is zinvol als je de ambitie hebt om een nieuwe doelgroep te bereiken, een innovatiefunnel wilt vullen met nieuwe proposities die bouwen aan de (merk)strategie of je een propositie hebt die niet goed loopt of al een innovatie/nieuwe technologie hebt maar nog niet goed weet hoe je deze precies in de markt moeten zetten.

In onze propositie ontwikkelingstrajecten zetten wij altijd de klantbehoefte centraal. We duiken n de wereld van de klant om heel goed te begrijpen welke dilemma’s de klant ervaart, want als de klant geen dilemma heeft, dan hoeft het merk ook geen oplossing te bieden.
We werken nauw samen met onze opdrachtgever. Want jij bent expert op jouw producten en diensten. In co-creatie komen we tot goed resultaat.
Wij werken in een driehoek van strategie, insights en creatie. Onze ambitie is om zo snel mogelijk te komen tot een prototype en zinvolle experimenten om te valideren of de propositie succesvol zal zijn. In co-creatie verbeteren wij de propositie.

Een bewezen succesvolle propositie lanceren? Contact Heidi, Peter of Bianca!