loading

Bij ons gaan strategie, onderzoek en creativiteit hand in hand. En design thinking en lean startup ook. Die smeltkroes van disciplines brengt innovatie, frisheid, snelheid en concrete resultaten.

Want daar doen we het voor: concrete resultaten die mensen raken. Een strategie of merkpositionering heeft pas waarde als het van papier af komt.

Met je klant aan tafel

Cocreatiesessie. Een mooi scrabblewoord, en voor Branddoctors gesneden koek. We brengen klant, creatief en opdrachtgever samen om inzichten te delen en oplossingen te bedenken met behulp van design thinking methodieken. Lees bijvoorbeeld de case van Heineken Biertegoed.

Prototyping van de customer journey

Een andere kant van concepting en prototyping is het concreet ontwikkelen van touchpoints. Fysiek of digitaal. Door de customer journey compleet te bouwen in prototypes, komt strategie tot leven, en ben je in staat om die al vroegtijdig te valideren met de klant.

Valideren via lean startup

Het resultaat? IJzersterke strategie, treffend doorvertaald naar concrete concepten en prototypes. Klaar om te valideren in de markt met onze vrienden van Firmhouse

Zullen we samen prototypen? Bel dan Daniel, Lisette of Gijs voor een kennismaking!

Zullen we samen prototypen? Bel dan Daniel, Lisette of Gijs voor een kennismaking!