Trend Meet-Up 2017 
 Culture & Leisure 
 
 
 
 

Trend Meet-Up 2017

Op 3 oktober organiseert Branddoctors een Trend Meet-Up speciaal voor organisaties in de Cultuur en Leisure branche. Branddoctors neemt je mee in de trends van volgend jaar en daarna. We zien een duidelijke beweging naar een tijd van leren, uitproberen, botsen en weer doorgaan: Error & Trial.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Trend Meet-Up ontmoet je leuke vakgenoten, inspireren we je met de nieuwste trends en geven we je ter plekke handvatten om ze direct toe te passen in je organisatie. Je communicatie, je proposities en concepten, activaties en bedrijfsstrategieƫn sluiten door de trends toe te passen naadloos aan bij de tijd. Door welke trend word jij het meest geraakt? Wat gebeurd er wereldwijd in de cultuur en leisure sector? Hoe staat jouw organisatie midden in de tijd? Ontdek het tijdens de Trend Meet-Up!

De Trend Meet-Up vindt plaats op 3 oktober a.s. bij Branddoctors in Nieuwegein. Tijdens de meeting serveren wij een overheerlijk trenddiner passend bij de trends van komend jaar.

Praktisch

De agenda is als volgt:
16.00:                 Ontvangst en binnenloop
16.30 – 20.30:   Trend event en werksessies
20.30:                 Afsluiting met kleine attentie

We hopen je te mogen ontvangen. Kosten zijn 75 euro. In deze kosten is tevens een trenddiner met passende drankjes opgenomen, verzorgd door de Holy Kauw Company.

Aanmelden

Laat snel weten of je er bij bent! Vul hieronder het inschrijfformulier in.

We kijken uit naar je komst!
Team Branddoctors