Trends tussen de oren

Overvolle steden, vliegschaamte, protesten en het verlangen naar een betere wereld, daar hadden we het over tot eind februari 2020….en toen was daar de corona crisis. En ziet de wereld er compleet anders uit.

Graag nemen we je mee vanuit deze abrupt veranderde wereld naar de toekomst. Waar stonden we voor de crisis, wat is nog relevant en wat niet meer? Hoe kunnen we de blik opnieuw naar voren richten? Wat doet het met ons om op 1,5 meter te leven, elkaar niet te kunnen aanraken en voortdurend op zoek te zijn naar on-en offline combinaties? Wat is er blijvend veranderd in ons gedrag, waar verlangen we naar en welk nieuw initiatief zou wel eens heel groot kunnen worden? Én hoe kun jij daar met jouw merk of organisatie op in spelen?

Voor het 8e jaar op rij hebben Branddoctors en trendwatcher en visueel marketeer Aafje Nijman, mede-eigenaar van bureau Nijman + van Haaster gezamenlijk een trendvisie ontwikkeld voor het komende jaar. De trendvisie voor 2021 kijkt in breed perspectief naar de tijdsgeest en hoe consumentenbehoeften veranderen, relevant gemaakt voor merk- en marketing professionals uit alle sectoren. In de trendvisie 2021, met het overkoepelende thema ‘Change Reaction’, diepen we vier hoofdtrends uit.

Trends tussen de oren

Nu we zo’n 8 weken rondhangen in Teams, Zoom en Webinars begint de Digi-moeheid toe te slaan. Daarom organiseren we dit jaar geen trendevent maar een trendweek. Iedere dag staat één trend centraal, uitgediept door onze trendspecialisten, aangeboden in de vorm van een podcast. Daarnaast ontvang je de Trends Daily waarin sprekende cases en inspiratiemateriaal worden aangeboden. Inspiratie en creativiteit stroomt door beweging, dus ga lekker wandelen, in de ochtend, of tijdens je lunchpauze en krijg zo de trends tussen je oren.

Change Reaction - Trendvisie

Trend agenda

 • Maandag 29 juni:
  Inleiding trends op hoofdlijnen & introductie trendspecialisten.
 • Dinsdag 30 juni:
  Trend: Keep it Mankind
  Meer dan ooit verlangen we naar menselijkheid. We hebben behoefte aan echt contact vol begrip en empathie.
 • Woensdag 1 juli:
  Trend: Revise the moral
  We zijn ons ervan bewust dat het anders moet. Respect voor mens, dier en aarde staat daarbij centraal. De tijd van COVID-19 vraagt om herbezinning en toekomstgericht handelen.
 • Donderdag 2 juli:
  Trend: Pick your cherries
  Voor COVID-19 ervoeren we al een schaarste van tijd en ruimte, dat wordt alleen maar sterker. We zoeken naar mogelijkheden die ons geluk en ons eigen welbevinden vergroten.
 • Vrijdag 3 juli:
  Trend: Take a stand
  We komen op voor onze belangen, we bekennen kleur en spreken ons uit. We waarderen meer dan ooit duidelijkheid en overtuiging van leiders.

 • 7 juli van 14.00 -16.00 uur.
  Online workshop en groepsdiscussie.

Had je je al aangemeld voor het trendevent op 29 juni a.s.?

Dan zorgen wij er voor dat je alle benodigdheden voor de Trendweek dagelijks vanaf 29 juni a.s. toegestuurd krijgt. We hopen dat je deze creatieve insteek waardeert om de nieuwste consumententrends in coronatijd tot je te kunnen nemen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, of werkt deze vorm helaas toch niet helemaal voor je, laat het ons dan weten via info@branddoctors.com

Nog niet aangemeld maar wel enthousiast?

Meld je dan vooral aan via het formulier op de website. De ticketprijs voor ‘Trends tussen de oren’ is €200 per persoon, exclusief btw. Hiervoor krijg je: 5 podcasts, 1 online workshop en groepsdiscussie, een start pakket en iedere dag de Trends Daily met daarin de podscast van die dag alsmede links naar interessante voorbeelden, activatievragen en opdrachten.

Ben je relatie van Branddoctors of Bureau Nijman + van Haaster dan geldt een gereduceerd tarief van €150 per persoon, exclusief btw. Wees welkom en sluit aan bij Trends tussen de oren!

Hartelijke groet, Team Trends

Bekijk onze cases

Wanneer?

De trendweek vindt plaats op maandag 29 juni tot en met dinsdag 7 juli

Maak kennis met Branddoctors

Er zijn verschillende manieren om kennis te maken. Bel voor een afspraak via 030 602 6000 of stuur een email.