Trendvisie 2021: Change Reaction

** Ivm de coronacrisis hebben we ons trendevenement uitgesteld naar 29 juni! **

Change is coming. Whether you like it or not. Daarom kan je je er maar beter goed op voorbereiden. Tijd om je nog meer te verdiepen in het leven van je klant. Wat zijn de consumer trends voor 2021? Meld je aan voor het trendevent!

Vliegschaamte, spullenschaamte, vuurwerkschaamte, plasticschaamte…

Schaamte is overal en blijkt een trigger te zijn voor verandering. Hoe ga je daar als organisatie mee om? De trends en een visie op veranderende consumer needs zijn één van de startpunten om als organisatie grip te krijgen op de toekomst. We kijken specifiek naar wat trends voor het leven van de consument gaan betekenen. Tijdens het trendevent Change Reaction wordt de kettingreactie van veranderingen die op ons afkomt, uitgediept in vier hoofdtrends. ‘Keep it Mankind’, ‘Revise the moral’, ‘Pick your cherries’ en ‘Take a stand’.

De 5 redenen waarom je bij dit trendevent aanwezig moet zijn

  • Je wordt meegenomen in de meest belangrijke veranderingen van deze tijd
  • Je verdiept je in de leefwereld van de consument van 2021
  • Je krijgt inspirerende voorbeelden van de early adopters van de trends
  • Je krijgt inzicht in wat deze trends voor jouw organisatie kunnen betekenen
  • Je gaat met inspiratie voor propositieontwikkeling de deur uit

Al overtuigd?

Meld jezelf en je collega’s direct aan voor het trendevent via het aanmeldformulier rechts op deze pagina!

Voor het 8e jaar op rij ontwikkelen Branddoctors en trendwatcher en visueel marketeer Aafje Nijman, mede-eigenaar van bureau Nijman + van Haaster gezamenlijk een trendvisie voor het volgende jaar. De trendvisie voor 2021 kijkt in breed perspectief naar de tijdsgeest en hoe consumentenbehoeften veranderen, relevant gemaakt voor merk- en marketing professionals uit alle sectoren.

Change Reaction in Rijksmuseum het Muiderslot

Dit jaar presenteren en activeren we de Trendvisie 2021: Change Reaction. In breed perspectief kijken we naar de tijdsgeest en hoe consumentenbehoeften hierin transformeren. De trendvisie wordt gepresenteerd in Rijksmuseum het Muiderslot. Het stoerste en best bewaarde kasteel van Nederland. Hoe houdt het kasteel al ruim 700 jaar stand, in tijden die constant veranderen? En wat doet het kasteel anno nu om toekomstbestendig te worden? Eén ding is zeker: verandering is de enige constante in de geschiedenis van deze bijzondere plek.

Een inspirerende middag of avond in goed gezelschap met presentaties die verandering prikkelen, innovatieve startups en trendy bites & drinks. The Creative Chef, Jasper Udink ten Cate, verzorgt inspirerende bites. Hij verandert eten en gastvrijheid in design en kunst, door high-end food experiences en concepten te ontwikkelen.

Data en tijden

Natuurlijk wil je dit event niet missen! Het trendevent vindt plaats op maandag 29 juni 18.00 – 22.00 uur (inloop 17.00).

Aanmelden

Meld je aan via het formulier op deze website. De ticketprijs voor het bijwonen van de Trendvisie inclusief trend bites&drinks is €200 per persoon, exclusief btw. Ben je relatie van Branddoctors of Bureau Nijman + van Haaster dan geldt een gereduceerd tarief van €150 per persoon, exclusief btw. Kom je met 3 of meer personen van één bedrijf, bel dan even voor een passend aanbod.

We kijken uit naar je komst!

Hartelijke groet,
Team Trends

  • Wil je aangeven of je allergieën hebt?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Locatie

Muiderslot
Herengracht 1
1398 AA Muiden

Wanneer?

Het trendevent vindt plaats op maandag 29 juni 18.00 – 22.00 uur (inloop 17.00).