Trendvisie 2023: Uitnodiging voor onze buren in de Pastoe Fabriek

Trendvisie 2023: ON GOOD SOIL

Eindelijk is het dan zover na twee jaar kunnen we onze jaarlijkse trendvisie weer live presenteren. En speciaal voor onze buren in Pastoe bieden we jullie graag een sneak preview aan! Een uitstekende gelegenheid om even kennis te maken.

Laat even weten of je komt via het aanmeldformuliertje onderin?

Over de trendvisie 2023

Het is een onzekere tijd waarin veranderingen razendsnel gaan. Des te meer is het goed om je bewust te zijn of je organisatie of boodschap nog wel in vruchtbare aarde, good soil, valt. Dat is dan ook het thema: “On Good Soil”.

Want dit kan zo maar niet meer het geval zijn. Dat komt doordat we, naast de coronacrisis direct opgevolgd door de oorlog in Oekraïne, te maken hebben met grote economische en maatschappelijke vraagstukken, zoals krapte op de arbeidsmarkt, de energietransitie, en de grondstoffencrisis.

Toch is de toekomst niet per se donker. Er zijn prachtige, mooie ontwikkelingen te zien die hoop geven en ons uitdagen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden van de metaverse, een parallelle digitale realiteit, waar we komende jaren ongetwijfeld veel van zullen horen.

Trendvisie 2023

Datum en tijd

Donderdag 19 mei 2022 van 9:30 uur tot 11:30 uur, in centrale ruimte van de Pastoe Fabriek. De toegang is GRATIS voor alle bedrijven in De Pastoe Fabriek.

We kijken uit naar je komst!

Trendvisie On good soil

Kun je niet komen? Boek dan een in-company trendpresentatie

In de interactieve presentatie van 3 uur nemen Aafje Nijman en

Bianca van Zwol je team mee op duizelingwekkende reis in de toekomst.

De trends van Branddoctors zijn to-the-point, zodat je ze the-day-after ook daadwerkelijk kunt gebruiken. Daarnaast laten we volop concrete voorbeelden zien van over heel de wereld waarin de trend (of een deel daarvan) zich al enigszins manifesteert.

Een presentatie boek je vanaf 3.600 euro afhankelijk van het aantal deelnemers en maatwerk. Interesse? Plan aan telefonische afspraak.

 

Eerdere trendvisies