Verbinden van 
 logic & magic 
 
 
 
 

Customer Experience

Customer journeyIn een wereld die exponentieel verandert, gaan we terug naar de essentie: de mens. Doorgronden wat mensen – klanten én medewerkers – beweegt en bezielt levert de brandstof voor een (merk)strategie die voorwaartse energie geeft.

Het merk is zo goed als de ervaring die consumenten hebben. En waar producten veranderen in diensten, worden merken steeds meer dienstverleners.

Omnichannel benadering

In co-creatie met klant en opdrachtgever ontwerpen we de ideale klantreis. We zoeken daarbij naar de momenten waarop we de klant echt kunnen verrassen en verwachtingen overtreffen. Door te denken vanuit een omnichannel benadering, geven we richting aan de digitale transformatie waar veel bedrijven voor staan. 

De digitale klantervaring

Wat de klant zelf wil doen vormt de kern: digitale self service. Goed doordachte self service leidt tot klanttevredenheid én een efficiënt kernproces. Daaromheen zet het merk met persoonlijke dienstverlening de kers op de taart. Ook de klantervaring maken we voelbaar in de vorm van prototypes.

Direct implementeerbare resultaten

Zo helpen onze Customer Experience bij het doorvertalen van merk of propositie in een waanzinnige customer experience. Leidend tot direct implementeerbare resultaten.

 
 

CWZ: Naar een memorabele patiëntervaring