Pop-Up! 
 By Branddoctors 
 
 
 
 

Pop-Up!

Wij zijn hier om de wereld te veranderen!

Hallo, wij zijn Pop-Up by Branddoctors! Een ander team dan Branddoctors ooit heeft gehad, want wij doen en denken letterlijk anders. Wij zijn trend-gedreven enthousiastelingen die vanuit een Millennial point of view naar de wereld kijken. Wij gaan de strijd aan om mensen en organisaties verder te brengen, want de wereld van morgen is belangrijk voor ons. Wij nodigen je uit om door onze ogen te kijken, voor een verfrissend perspectief op je eigen merk, identiteit en werkzaamheden!

You’re Doing Good, But you can Do Better.

 • Wanneer je organisatie opzoek is naar een nieuwe betekenisvolle invulling van het merk.Waardoor jij en de mensen binnen de organisatie weer achter de visie van de organisatie komen te staan.
 • Wanneer je organisatie moeite heeft om aansluiting te vinden en grip te houden op deze snel veranderende maatschappij. En als je organisatie relevant wil zijn en on trend wil komen.
 • Wanneer je organisatie een supersnelle start heeft gemaakt met een innovatief idee, waardoor er na verloop van tijd behoefte is aan een onderbouwde basis. Deze basis zorgt voor een nieuwe focus en acceleratie in de werkzaamheden waardoor jullie kunnen blijven doen waar je goed in bent.  

You Need us, You Just Don’t Know it Yet.

Wij leven en ademen creativiteit in de tijdsgeest van NU met een focus op de toekomst. Wij bereiken resultaat door co-creatie en wederzijdse passie. Zo kun je zelf zien en ervaren hoe jouw organisatie in kan spelen op snelle veranderingen in de maatschappij, los van de waan van de dag en direct noodzakelijke acties. Wij creëren concepten die groen, menselijk en betekenisvol zijn, voor de lange termijn. In dat proces willen wij de kwaliteit van leven in de maatschappij steeds een beetje beter maken. Daar doen we het voor!


We are…

 • Story Fixers 
  From brand new stories, to tweaking the great ones.
  Geloof in een merk begint bij een sterk en kloppend verhaal. Als alle verschillende facetten van een organisatie daar logisch in passen, één geheel vormen en inspireren, kun je de visie van de organisatie intern en extern levend houden.  
 • Locals of Tomorrow
  Familiarize yourself with change.
  Wij zijn bekend in ‘het land’ van verandering en innovatie. We laten je graag de mooie, fascinerende en de spannende plekken zien! Wij delen graag onze kennis om je klaar te stomen voor de toekomst.
 • Identity Rockers
  Experiment with your purpose in an awesome way.
  Wij als Millennials en de generaties na ons, zijn op zoek naar sterke merken. Het is belangrijk dat er oprecht en eerlijk wordt gecommuniceerd, want zo laten wij zien wie we zijn! Ben aanwezig, doe het goed, wordt omarmd.


We Are Steal!

Wij pakken dingen anders aan en bieden nieuw perspectief! Wij zijn zowel creatief als analytisch en bijten ons vast in een uitdaging. We gaan de diepte en breedte in en geven dit concrete handen en voeten in de vorm van innovaties, concepten en strategieën. We kunnen direct aan de slag! Door de Pop-Up mindset werken we creatief, snel, doelgericht en zijn we flexibel inzetbaar. Daar staat tegenover dat we tijdelijk zijn!

Don’t miss it, Let’s make waves the Pop Up way!

 
 

Story Fixers 

From brand new stories, to tweaking the great ones.

Locals of Tomorrow

Familiarize yourself with change.

Identity Rockers

Experiment with your purpose in an awesome way.

What we do

Be your own Hero: Goed product zoekt goed verhaal.
 
It’s Circle Time: Tijd om alle losse eindjes aan elkaar te knopen en de cirkel rond te maken.
 
 
The Art of Looking Sideways: Inspiratie uit bestaande vernieuwing. #Oh?!Dat kan ook!
 
I’m not your Guru: Wij kunnen de exacte toekomst niet voorspellen, maar we kunnen wel helpen met een gezonde voorbereiding op wat komen gaat!
 
Create Life Long Fans: Connect met je doelgroep op een authentieke manier die raakt.
 
Shine your Goods: Laat de wereld zien wat je te bieden hebt, zoom in en vergroot.

 

 

 

 

 

 

 

What we do

We deliver brands and organization tailored concepts.

Anna Freitag

 

Pop-up! Innovation Consultant
anna.freitag@branddoctors.com

Madeleine van Wettum


Pop-Up! Innovation Consultant

madeleine.van.wettum@branddoctors.com

Meer weten? Bereik ons op:

WhatsApp Instagram of Facebook 
Maar natuurlijk reageren wij ook op onze mail en telefoon;)