Verbinden van 
 logic & magic 
 
 
 
 

Propositie ontwikkeling

wat beklijft, maak jij grootIn een wereld die exponentieel verandert, gaan we terug naar de essentie: de mens. Doorgronden wat mensen – klanten én medewerkers – beweegt en bezielt levert de brandstof voor een (merk)strategie die voorwaartse energie geeft.

Ook bij propositieontwikkeling en innovatie verbinden we logic en magic. Logic door drivers en barriers van de klant echt te doorgronden. Magic door deze inzichten in een creatief proces te vertalen naar sprankelende ideeën en onderscheidende concepten. Die magic komt uit trends, doorbraakdenken en gebundelde creativiteit.

Externe experts

Door externe experts uit ons netwerk te betrekken of juist door inspiratie te halen uit totaal andere categorieën. Zo komen insight en foresight samen en maken we van propositieontwikkeling een intensief groepsproces dat prikkelt en verrast.

Korte loops

We werken in korte loops, die direct resultaat opleveren bijvoorbeeld in de vorm van prototypes of ruwe content, dat we meteen weer kunnen toetsen bij de klant. Ook hier komen insights, strategie en creatie samen om sneller te komen tot relevante proposities die écht onderscheid maken.